Hamzaoğlu: Şükürler olsun 3,5 senedir Allah hep yüzümüze güldü

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Kasımpaşa karşısında son maçına çıkan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Şükürler olsun 3,5 senedir Allah hep yüzümüze güldü. İyi bir şekilde geldik ve iyi bir şekilde noktaladık."...

Google Haberlere Abone ol
Hamzaoğlu: Şükürler olsun 3,5 senedir Allah hep yüzümüze güldü

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Kasımpaşa karşısında son maçına çıkan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Şükürler olsun 3,5 senedir Allah hep yüzümüze güldü. İyi bir şekilde geldik ve iyi bir şekilde noktaladık." dedi.

2013-2014 sezonun son maçında kendi sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olan Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor'da son maçına çıkan ve Milli Takımda Fatih Terim'in yardımcılığını yapacak olan Hamzaoğlu, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında, Kasımpaşa maçının kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, “Bugünün benim için ayrı bir önemi vardı maçın. Son maçımıza çıktık Akhisarspor ile. Şükürler olsun 3 senedir 3,5 senedir Allah hep yüzümüze güldü. İyi bir şekilde geldik ve iyi bir şekilde noktaladık. Tabi bugün kazanarak bitirmeyi isterdik ama oyuncularım yine ellerinden geleni yaptılar sahada. Fakat Kasımpaşa bizden daha iyi daha istekliydi ve hak ederek kazandıkları bir maç oldu. Ben Kasımpaşalı oyuncuları da Kasımpaşaspor’u da tebrik ediyorum. Kendi oyuncularıma da gelince ben hepsiyle bugüne kadar gurur duyarak çalıştım. Bugün de kendileriyle gurur duydum. Bundan sonra da gurur duyacağım. Çünkü gerçekten yürekleri büyük oyuncular. Allah hepsinin yolunu inşallah açık etsin. Bundan sonra da başarılarını katlayarak devam ettirmelerini temenni ediyorum." dedi.

Akhisarspor'dan ayrılacağını üç hafta önce açıkladığını hatırlatan Hamzaoğlu, "Zaten üç haftadan beri bu durumu söylediğimiz için çok fazla şey yapmadık yani dramatize etmedik olayı. Çünkü bu profesyonel bir hayat bu işin içinde bu tür ayrılıklar mutlaka yaşanacak. Bugün olmasa yarın yaşanacak ki, zaman uzadıkça daha da zor olurdu bu. Şuan da üç yılla çok zor bir şekilde ayrılıyoruz. 5 yıl olsa 6 yıl olsa bilmiyorum yani herhalde çıkamazdık Akhisar’dan. Akhisar’da yaşayan herkese yani yönetiminden tutun işadamlarından tutun taraftarımıza, evlerinde bizleri destekleyenlere bütün Akhisarlılara teşekkür ediyorum. Hepsi hakkını helal etsin. Geldik bir görev vardı. Onu bir noktaya getirdik. İnşallah bundan sonra bizden sonraki arkadaşlarımız bu noktadan daha iyi yerlere taşıyacaklardır. Çünkü Akhisar’da bu kültür zaten var. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur." diye konuştu.

Hamzaoğlu, yarın Milli Takımın Akhisar'a geleceğini, Bilal Kısa ve Uğur Demirok ile birlikte Milli Takım kafilesine dahil olacaklarını bildirdi.

Akhisar Belediyespor'un kalecisi Evren Özyiğit de şunları söyledi: "Aslında ben maç hakkında yani hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Çünkü bir insanın hayatı gerçekten ne bir galibiyetten ne bir mağlubiyetten ne bir kupadan ne bir şampiyonluktan daha önemli değil. O yüzden Soma’da vefat eden bütün ağabeylerimin, kardeşlerimin mekanı inşallah cennet olur. Rabbim şehit mertebesine eriştirir. Ailelerine sabır dilemek düşüyor. Bizim elimizden gelen bu. Onlara bu saatten sonra maddi, manevi elimizden gelen destek olmak. Yapacak başka hiçbir şey yok. Bütün hepimizin başı sağolsun. Allah inşallah bir daha böyle bir acı daha bizlere yaşatmasın. Maça gelecek olursak, ligin son maçı tabi kazanmak isterdik ama olmadı. Ligde kaldığımız için ben yine şükrediyorum. Ligde kalmak da bizim için çok önemliydi. Bizim için önemli bir başarı, büyük bir başarı. Sakatlıksız, kazasız, belasız sezonu bitirdik. İnşallah önümüzdeki sezon bu bitirdiğimiz seviyenin üstünde daha iyi bir yerde bitiririz. Hepimiz için inşallah daha iyi ve daha hayırlısı olur.”

Akhisarsporlu Rıedle de Kasımpaşa karşısında çok iyi oynayamadıklarını söyledi. Kötü bir galibiyet aldıklarını dile getiren Rıedle, "İlk yarı aslında iyi oynadık. Birkaç fırsat bulduk golü yememize rağmen. Normalde biz kendi sahamızda bu tarz durumlarda golü yakalayabilirdik ama bugün olmadı. İkinci yarıda kontra ataklardan iki gol yedik ve bu şekilde maçı kaybettik. Kasımpaşa maçı hak etti öyle söyleyebilirim. Genel olarak sezon itibariyle de iyi bir yerde bitirdik. Taraftarlarımız ve şehir halkı bence bitirdiğimiz yerden bulunduğumuz yerden gayet memnunlardır." dedi. CİHAN

Yorumlar