Hamzaoğlu: Bu maçı alırsak bizi kimse tutamaz

Burak ve Melo'dan yoksun Erciyesspor karşısına çıkacak olan Galatasaray'da, teknik patron Hamzaoğlu, futbolcuları motive etmeye çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hamzaoğlu: Bu maçı alırsak bizi kimse tutamaz

Bu maçın derbiden daha ciddi olduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, “Kazanırsak, bizi kimse tutamaz” dedi.

Sivasspor’u deplasmanda devirdiği haftada, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yenik olmasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da keyifler yerinde. Sarı-Kırmızılı ekip motivasyonunu tam olarak yarınki Kayseri Erciyesspor sınavına yöneltirken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, noksan oyuncuların takım bütünlüğüne tesir etmemesi hesabına çalışmalar yapıyor. Burak ve Melo bunun şeklinde iki ciddi parçanın yokluğunda, Umut ve Hamit bunun şeklinde deneyimli adları mücadeleye hazırlayan 45 yaşındaki teknik adam, konsantrasyonu sağlamak hesabına kısa süreli bir toplantı gerçekleştirdi. Oyuncularının kafasından Fenerbahçe derbisini silmeye çalışan Hamza hoca, “En ciddi maçımız bu, bir başkası değil. Kendi evimizde aşırı ciddi bir İmtihan vereceğiz. Liderliği aldık, bırakmayalım. Rakiplerimizden Beşiktaş, bu hafta Liverpool yorgunu olacak. Fenerbahçe’nin eksikleri var, Konya deplasmanına gidecek. İki takımın da puan kaybetme olasılığı var. Bunu aşırı iyi değerlendirmemiz lazım” diye konuştu.

‘Yen ve bekle’ taktiği

Galibiyetin önemini öğrencilerine aktaran Hamzaoğlu, “Yapacağımız iş basit. Haftanın ilk maçına biz çıkıyoruz. Arena’da 3 puanı cebe koyalım, sonrasını onlar düşünsün. Hem psikolojik şekilde baskı uygulamış oluruz. Kazanarak liderliğimizi korursak, bizi kimse tutamaz. Kupayı da, Fenerbahçe derbisini de sonra düşünürüz” ifadesini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar