Hami Mandıralı: Rakip favori ama biz kendi oyunumuzu oynayacağız

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus'un favori olduğunu fakat onlar karşısında kendi oyunlarını göstermek istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hami Mandıralı: Rakip favori ama biz kendi oyunumuzu oynayacağız

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus'un favori olduğunu fakat onlar karşısında kendi oyunlarını göstermek istediklerini söyledi.
Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Juventus ile oynanacak karşılaşma öncesinde futbolculardan Zokora ile birlikte basın toplantısı düzenleyen genç teknik adam, Juventus karşısında en avantajlı skoru elde ederek Türkiye'ye dönmek istediklerini ifade etti. Karşılaşmanın oynanağı Juventus Arena Stadyumu'nda basın mensuplarının karşısına çıkan Hami Mandıralı, "Futbol süpriz bir oyun. Rakibimizin güçlü bir oyuncu kadrosu var. Juventus UEFA Avrupa Ligi'nin favorisi ama biz onlar karşısında kendi oyunumuzu göstermek istiyoruz." diye konuştu.
Gruplardan yenilgisiz çıkmanın son derece önemli bir başarı olduğunun altını çizen genç teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:
"Burada olmak bizim için çok anlamlı. Gruplarda yenilgisiz geldik. Zor bir müsabakanın bizi beklediğini biliyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Ben ve futbolcularım bunu bilincindeyiz. Sahadaki futbolcular hem kendi kariyerleri hem de takımımızın kariyeri için mücadele ediyorlar. Trabzonspor'da teknik heyeti başında olmak farklı bir duygu. Benden önce birçok isim görev yaptı şimdi bana nasip oldu. Juventus iyi bi takım. Kaliteli oyuncuları var. Duyguları bir yana bırakıp futbolcularımız bizi mutlu edecek sonuç alacaklardır. Futbolda iyi giden şeylerdeğiştirilmez. Son oynadığımız Karabükspor maçında oyuncularımız umut veren bir futbol ortaya koydu. Ancak önümüzde çok önemli bir takım var. Kadroda bir değişiklik yapmayacağız."
Hami Mandıralı, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u elemesinin son derece normal olduğunu ifade ederek, "Rakibi favori görüyorum. Galatasaray, Avrupa şampiyon olmuş takım ummadığınız zaman umammadığınız takımlar kazanabilir. Bazen böyle tesadüfler oluyor." diye konuştu.
Bordo Mavili ekibin Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Zokora ise Avrupa müsabakalarına takım arkadaşları ile birlikte daha konsantre olduklarını belirterek, "Çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Juventus İtalya liginin lideri. Pirlo, Vidal, Tevez gibi kuvvetli oyuncuları var. Bizde iyi takım olduğumuzu dünyada herkese göstermek istiyoruz. Çalışmalarımızı tamamlayarak buradan iyi sonuç ile ayrılmak istiyoruz. Avrupa liginde tüm futbolcular kendini gösterme istiyor. Bu yüzden bizler daha motive oluyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar