Hakan ve Töre artık omuz omuza

Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile yaşadığı sorunlardan ötürü kısa bir süre Milli Takım'dan da kopan oğlunun Töre ile omuz omuza mücadele edeceğini söyledi. Baba Çalhanoğlu, “Fatih Terim büyüklük g&#2

Google Haberlere Abone ol
Hakan ve Töre artık omuz omuza
Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile yaşadığı sorunlardan ötürü kısa bir zaman Milli Takım'dan da kopan oğlunun Töre ile omuz omuza savaş edeceğini söyledi. Baba Çalhanoğlu, “Fatih Terim büyüklük gösterdi” dedi.

Gökhan Töre ile ulusal takım kampında yaşanan silahlı vakadan sonra Beşiktaşlı oyuncuyla tıpkı takımda oynamak istemediği için 196 gün ay yıldızlı formadan ırak kalan Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, iki oyuncu içerisinde artık problem kalmadığını söyledi. Çalhanoğlu, “Önceki gün Hakan ile de konuştum. Her şey geride kaldı. Hakan’ın Gökhan ile de başkasıyla da problemi yok. Hepsi Türkiye’nin başarısı için omuz omuza savaş edecek” dedi.

‘ÖMER DE GELSEYDİ SEVİNİRDİM’


Fatih Terim’in, Hakan için aracılık oluşturan Leverkusen-Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız’ı kırmadığını da kaydeden Hüseyin Çalhanoğlu, “Fatih Terim’de mühim bir büyüklük gösterdi” dedi. Milli daveti reddeden Ömer Toprak’a ise saygı duyduğunu belirten Hüseyin Çalhanoğlu, “Bu Ömer’in kararı. Gelseydi sevinirdim” dedi.
Oğlunun ulusal takıma dönmesinden bütün ailenin gurur duyduğunu vurgulayan baba Çalhanoğlu, “Umarım Hakan, Hollanda’ya frikikten gol atar ve bütün Türkiye’yi sevindirir” dedi.

BARIŞIN FOTOĞRAFI

Fatih Terim, bir yanına Hakan Çalhanoğlu, başka yanına da Gökhan Töre’yi alarak verdiği pozla iki futbolcu içerisinde barışın sağlandığı mesajını kamuoyuna bir kere daha verdi.

(Hürriyet)

Kaynak: FANATİK

Yorumlar