Hakan Çalhanoğlu: Leverkusen ve A Milli Takım’a odaklandım

Bayer Leverkusen formasıyla kariyerinin en verimli sezonlarından birini geçiren gurbetçi yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, kaydettiği frikik golleriyle Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Çalhanoğlu: Leverkusen ve A Milli Takım’a odaklandım
Bayer Leverkusen formasıyla kariyerinin en üretken sezonlarından birisini geçiren gurbetçi yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, kaydettiği frikik golleriyle Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Hakkında çıkan Barcelona iddiaları ile ilgili Sport Bild’e konuşan 21 yaşındaki genç oyuncu, “Kulüplerin merakı umurumda değil. Ben, sadece Leverkusen ve Türkiye A Milli Takımı’nın başarısına odaklandım” izahatsı yaparak konusu için çıkan dedikodulara son yeri koydu. Fatih Terim’le arasındaki buzları eriten ve Hollanda maçında forma bekleyen Çalhanoğlu, son zamanlarda Avrupa’da değerini en iyi yükselten oyunculardan bir tanesi oldu. Haziran 2012’de fiyatı sadece 150 bin Euro bulunan yıldız orta saha, bugün itibarı ile bonservisini 18 milyon Euro’ya yükseltti. Şu an transfer olması biçiminde kulübünün 20 milyon Euro’dan aşağı bırakmayacağı belirtilen genç yıldızın, bir kaç ay içerisinde 25 milyon Euro’luk bir değere ulaşacağı yorumları yapılıyor.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar