Güreşte Türkiye ile Tunus'un ikili kampı başladı

Türkiye A Milli Serbest Güreş Takımı, 2014 yılı hazırlıkları kapsamında Tunus Milli Takımı ile ikili kampa girdi.

Google Haberlere Abone ol
Güreşte Türkiye ile Tunus'un ikili kampı başladı

Türkiye A Milli Serbest Güreş Takımı, 2014 yılı hazırlıkları kapsamında Tunus Milli Takımı ile ikili kampa girdi.

Türkiye'nin özellikle olimpiyatlarda madalya yükünü sırtında taşıyan Güreş Milli Takımları, bu geleneğini sürdürmek için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Uluslararası arenada elde ettiği başarılarla dikkat çeken A Milli Serbest Güreş Takımı, istikrarlı çıkışını 2014 yılında da sürdürmek istiyor.

18 gün boyunca Tunus’ta hazırlıklarını sürdürecek olan milli takım, Tunus A Milli Serbest Güreş Takımı ile girdiği ikili kamptan en iyi şekilde verim almak istiyor. Sorumlu Antrenör Engin Bakay’ın yönetiminde Tunus’a giden milli takım kafilesinde; 57 kiloda Nurullah Gürbüz, 65 kiloda Doğuş Kartal, 74 kiloda Mehmet Oktay, 86 kiloda Resul Akay ve 125 kiloda da İldeniz Savran yer alıyor.

ANTRENÖR BAKAY: BAŞARI, DEVAMLI OLDUĞU SÜRECE DEĞERLİDİR

Tunus Milli Takımı ile yapılan ikili kampın iki takım için de çok yararlı olacağını dile getiren A Milli Serbest Güreş Takımı Sorumlu Antrenörü Engin Bakay, bu yıl düzenlenecek şampiyonalar öncesinde son provaların gerçekleştirildiğini söyledi.

Türk halkının güreş ilgisinin devam ettiğini bunun nedeninin de sürekliliği olan başarı olduğunu belirten Bakay, "Güçlü ve dünyada söz sahibi bir takımız. Avrupa arenasında rakiplerimizin bizden çekinerek minderde karşımıza çıkması, var olan gücümüzü gösteriyor. Başkanımız Sayın Hamza Yerlikaya’nın desteğini her zaman arkamızda hissederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2014 yılında iştirak edeceğimiz bütün uluslararası turnuvalarda en iyi şekilde mücadele ederek Türk Bayrağını şerefle dalgalandırmak istiyoruz. Unutmayalım ki başarı, devamlı olduğu sürece değerlidir." ifadelerini kulandı.
CİHAN

Yorumlar