Güney Kore Milli Futbol Takımı'na yeni teknik direktör

Güney Kore Milli Futbol Takımı'nın yeni antrenörünün, Kore Ligi’ndeki Pohang Steelers adıyla bilinen takımı geçen sene hiç bir yabancı oyuncu almadan şampiyonluğa yükselten Hwang Sun-hong’un olabileceği belirtiliyor.Konuyla ilgili medya...

Google Haberlere Abone ol
Güney Kore Milli Futbol Takımı'na yeni teknik direktör

Güney Kore Milli Futbol Takımı'nın yeni antrenörünün, Kore Ligi’ndeki Pohang Steelers adıyla bilinen takımı geçen sene hiç bir yabancı oyuncu almadan şampiyonluğa yükselten Hwang Sun-hong’un olabileceği belirtiliyor.

Konuyla ilgili medya temsilcilerinin sorularına cevap veren Hwang, kendisinin şu an beraber çalıştığı takımın oyunlarına konsantre olduğunu ve bulunduğu vazifede elinden geleni yapacağını söyledi.

Kore’nin Brezilya’daki uğursuz oyunu ve arkasından gelen teknik direktörünün istifasına ilişkin soruya ise Hwang, “Hong Myung-bo’nun istifasına çok üzüldüm. Kimsenin onun çektiklerini çekmeden, şu andaki duygularını anlayacağını zannetmiyorum.” diye cevap verdi.

Kore Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olabileceği konusunda yerli medyada ismi konuşulan 1968 doğumlu Hwang Sun-hong'un, futbol kariyerine 1991’de Almanya’nın Bayer Leverkusen takımında başladıktan sonra, şu an teknik direktörlüğünü yaptığı Pohang Steeles futbol takımına gelmeden önce Güney Kore, Japonya ve Almanya'nın takımlarında forvet olarak oynadığı biliniyor.

CİHAN

Yorumlar