Güneş: İkinci maçta çekindiğimiz bir konu yok, inşallah başaracağız

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere ile golsüz sona eren maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçta gösterdi ki onlardan daha üstünüz. İkinci maçta çekindiğimiz...

Google Haberlere Abone ol
Güneş: İkinci maçta çekindiğimiz bir konu yok, inşallah başaracağız

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere ile golsüz sona eren maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçta gösterdi ki onlardan daha üstünüz. İkinci maçta çekindiğimiz konu yok. Beklentim o ki kazanarak dönmek istiyoruz." dedi.

Güneş, şu değerlendirmeyi yaptı: "Maçta beklediğimiz şekilde bir oyun geçti. Biz atak yapmayı düşünüyorduk. İlk yarıda atak sayımız daha azdı, gole çeviremedik. İkinci yarı daha az hamle yaptık, pozisyon da bulduk ama golü bulamadık. Bu maçta gol yemeden kazanmak önemliydi. Son dakikalarda pozisyon verdik. Bu maçta gösterdi ki onlardan daha üstünüz. İkinci maçta çekindiğimiz konu yok. Beklentim o ki kazanarak dönmek istiyoruz. Atakların gol olmaması olumsuzluktu. Oyun olarak sezon başında oyuncularımızı eleştiremiyorum. Fernandao'nun sakatlığı oldu, Treora'nın sakatlığı oldu. Hızlı oyun oynayamadık, daha yavaş oynadık. Neticeyi alamadık. Üzgünüz tabi ki. Seyircimiz de destek olmuştu, bunu galibiyetle süslemek istiyorduk olmadı. İnşallah orada başaracağız."

CİHAN

Yorumlar