Göztepe, istediğini alamadı

- TFF 1. Lig'de Bandırmaspor ile berabere kalan Göztepe, ikinci sıradaki yerini Boluspor'a kaptırdı

Google Haberlere Abone ol
Göztepe, istediğini alamadı


İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de Bandırmaspor ile 3-3 berabere kalan Göztepe, 2. sıradaki yerini Boluspor'a kaptırdı.

Bornova Stadı'nda konuk ettiği Bandırmaspor karşısında iki defa 2 farklı skorla öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Göztepe, sahadan 1 puanla ayrıldı.

İç sahadaki yenilmezliğini sürdüren sarı-kırmızılı ekip, toplamda 8 maçtır kaybetmiyor. Bu beraberlikle puanını 22'ye çıkaran İzmir temsilcisi, haftayı galibiyetle tamamlayan Boluspor'un gerisine düştü ve puan cetvelinde 3. sıraya geriledi.

Bu sezon deplasmandaki ikinci puanını elde eden Göztepe'nin rakibi Bandırmaspor, dış sahadaki ilk puanını yine İzmir'de Altınordu karşısında almıştı.

Attığı 20 golle ligin en golcü ekiplerinden biri olan Göztepe'de, Bandırmaspor karşısında bir gol kaydeden Adis Jahovic, bu sezonki gol sayısını 7'ye yükseltti. İki kez fileleri havalandıran Umut Nayir ise 5 gole ulaştı.

Halil Akbunar ve Mehmet Erdem Uğurlu'nun kırmızı kart gördüğü Göztepe'de yedek kulübesinde Gökhan Karadeniz de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde 25 Kasım Cuma günü Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaştıktan sonra Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında 29 Kasım Salı günü Sivasspor'a konuk olacak.

Yorumlar