Gölbaşı kaymakamlığı başarılı sporcu öğrencileri ödüllendirdi

Gölbaşı Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası spor müsabakalarında şampiyon olan okullar ödüllerini aldı. 5 ayrı katagoride ilk 3'e giren öğrenciler için düzenlenen tören...

Google Haberlere Abone ol
Gölbaşı kaymakamlığı başarılı sporcu öğrencileri ödüllendirdi

Gölbaşı Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası spor müsabakalarında şampiyon olan okullar ödüllerini aldı. 5 ayrı katagoride ilk 3'e giren öğrenciler için düzenlenen tören Toki Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.

Düzenlenen törene Kaymakam Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdür vekili Salih Aktürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İrfan Özüdoğru, şampiyon olan okul öğrencileri ve davetliler katıldı.

Şampiyon olan okulların ödüllerini ilçe protokolü verdi. Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir öğrencileri bu tür ödüllerle spora teşvik ettiklerini belirterek, "Öğrencilerimizin enerjisini memleketine yararlı, faydalı noktalara getirmek istiyoruz. Çünkü gençlik, bir toplumun geleceğidir. Eğer geleceğe aydınlık bir şekilde bakmak istiyorsak Türk toplumunun devletimizin geleceği, bekası güzel insanların elinde olmak istiyorsa biz gençliğimize sahip çıkacağız." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise amaçlarının Gölbaşı'ndan milli sporcular çıkartmak olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından atletizm, futbol, futsal, basketbol ve voleybol dallarında ilk üçe giren öğrencilere ödül verildi.

CİHAN

Yorumlar