Goalball Erkekler A Milli Takımı, uluslararası turnuvada üçüncü oldu

- Goalball Erkekler A Milli Takım Teknik Direktörü İnce: - "2016 yılı eylül ayında yapılacak Paralimpik Oyunları öncesinde katıldığımız bu turnuva, goalball milli takımımız için rakiplerimizi yakından tanıma ve gözleme fırsatı sağladı"

Google Haberlere Abone ol
Goalball Erkekler A Milli Takımı, uluslararası turnuvada üçüncü oldu
ANTALYA (AA) - Goalball Erkekler A Milli Takımı, Brezilya'nın Rio şehrinde yapılan uluslararası turnuvada üçüncü oldu.
Goalball Erkekler A Milli Takım Teknik Direktörü Gökhan İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın Paralimpik Oyunları'na hazırlık kapsamında yapıldığını belirtti.
Uluslararası Goalball Turnuvası'nda milli takımın üçüncülüğü elde ettiğini bildiren İnce, şunları kaydetti:
"Bu turnuvaya 2016 yılı eylül ayında yapılacak Paralimpik Oyunları'na katılma kotası alan Brezilya, ABD, Finlandiya, Litvanya, İsveç ve Türkiye goalball erkek takımları katıldı. Müsabakalar, Paralimpik Oyunları sırasında goalball müsabakalarının yapılacağı spor salonu olan Future Arena'da yapıldı. 2016 yılı eylül ayında yapılacak Paralimpik Oyunları öncesinde katıldığımız bu turnuva, goalball milli takımımız için rakiplerimizi yakından tanıma ve gözleme fırsatı sağladı."
İnce, turnuvada grupta Brezilya'yı 10-6, İsveç'i 5-2 ve Finlandiya'yı 7-5 yendiklerini, ABD'ye 9-6 ve Litvanya'ya 16-12 yenildiklerini, üçüncülük maçında İsveç'i 8-4 mağlup ederek, üçüncü olduklarını söyledi.


Yorumlar