Genç Enes, Daum disipliniyle yıldızlaşıyor

Bursaspor’un 16 yaşındaki genç golcüsü Enes Ünal, Ziraat Türkiye Kupası 5. Kademe maçında İnegölspor’a attığı 2 golle yıldızlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Genç Enes, Daum disipliniyle yıldızlaşıyor

Bursaspor’un 16 yaşındaki genç golcüsü Enes Ünal, Ziraat Türkiye Kupası 5. Kademe maçında İnegölspor’a attığı 2 golle yıldızlaştı.

Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 80. dakikasında Musa’nın yerine oyuna giren genç yetenek, 83. dakikada kazanılan frikikte çok güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.
Enes, 3 dakika sonra ise İnegöl defansının kafayla geri pasını affetmeyerek ikinci golüne imza attı.

Bu sezon ligde 2 golü bulunan genç oyuncu, ilk kez bir maçta 2 gol atmayı da başardı. Enes daha önce, ligin 2. haftasında Galatasaray ile Kayserispor’a atmıştı.

DAUM ÜZERİNE TİTRİYOR

Teknik direktör Christoph Daum, genç oyucuyu özel bir programla hazırlıyor. Antrenmanların ardından özel çalışmaya tabi tuttuğu Enes’in adeta üzerine titreyen Daum, genç yetenek için şunları ifade ediyor: "Enes Ünal gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Kendisini çok dikkatli bir şekilde hazırlıyoruz. Müsabakada golleri de oldu, birkaç maçta da görev aldı. Çok dikkatli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda yeri belli olan, sevilen bir futbolcumuz. Gösterdiği performans zaten ortada. Bu kardeşimizi çok dikkatli hazırlamak, zaman zaman görev vermek, zaman zaman oynatmamak, doğru zamanda oynatmak gerekiyor. Daha 16 yaşında, onun bir süreci var."

GENÇ OYUNCUYA KONUŞMA YASAĞI

Bu arada, yeşil-beyazlı kulübün genç oyuncuya konuşma yasağı getirdiği öğrenildi. Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan golcü oyuncunun, konuşması halinde 10 bin TL ceza alacağı belirtildi. Bursaspor kulübünün, henüz 16 yaşındaki futbolcunun kafasının karışmaması için böyle bir yasak getirdiği ifade edildi.
CİHAN

Yorumlar