Gaziantepspor'da oyunculara 3 günlük bayram izni verildi

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Gaziantepspor'da bu sabah yapılan idman sonrası oyunculara 3 günlük bayram izni verildi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Okan Buruk tarafından oyuncularımıza Ramazan...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor'da oyunculara 3 günlük bayram izni verildi

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Gaziantepspor'da bu sabah yapılan idman sonrası oyunculara 3 günlük bayram izni verildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Okan Buruk tarafından oyuncularımıza Ramazan Bayramı nedeni ile üç gün izin verildi. Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına 31 Temmuz Perşembe günü saat 18.00'de yapacağı antrenman ile devam edecek." denildi.

İBRAHİM KIZIL: TÜM İSLAM ALEMİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Öte yandan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl da kulübün internet sitesinden Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kızıl, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm islam aleminin, milletimizin, spor camiasının, taraftarlarımızın ve Gaziantepspor camiasının Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, başarı ve mutluluklar dolu nice bayramlar dilerim."

CİHAN

Yorumlar