Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Şahin: İddiası olmayan bir maç oynadık

Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında 3-1 kaybettikleri Bursaspor maçını değerlendiren Gaziantepspor teknik sorumlusu Murat Şahin iddiası olmayan bir maç oynadıklarını söyledi.Maçtan sonra yapılan basın toplantısında Bursaspor maçını...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Şahin: İddiası olmayan bir maç oynadık

Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında 3-1 kaybettikleri Bursaspor maçını değerlendiren Gaziantepspor teknik sorumlusu Murat Şahin iddiası olmayan bir maç oynadıklarını söyledi.

Maçtan sonra yapılan basın toplantısında Bursaspor maçını değerlendiren Şahin, "Sezonun son maçıydı. İki taraf için de iddiası olmayan bir maçtı. İlk yarıda bizim, ikinci yarıda Bursaspor'un daha çok pozisyonu vardı. Bu sezon geçen hafta bizim için bitmişti. Artık önümüze bakacağız." dedi.

Basın toplantısında konuşan Gaziantepspor'lu Muhammed İldiz ise yaptığı açıklamada, "Düşme tehlikesi yaşamıştık. Ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Ama hepimizde Soma üzüntüsü ve acısı vardı. Milletimizin başı sağolsun, ölen işçi abilerimizin mekanı cennet olsun." diye konuştu.

Genç futbolcu Mehmet Çolak ise Soma'daki facia için taziye dileklerini iletti. Çolak, "Ligde kaldığımız için tabi ki mutluyuz. Son maçta da çıktık oyunumuzu oynadık." dedi.

CİHAN

Yorumlar