Gaziantepspor Kulübü: Sergen Yalçın ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedildi

Gaziantepspor Kulübü, istifa eden sportif direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklama yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor Kulübü: Sergen Yalçın ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedildi

Gaziantepspor Kulübü, istifa eden sportif direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklama yayımladı. Açıklamada, sorunun maddi kaynaklı olarak gösterilmesinin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, sözleşmenin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiği bildirildi.
    Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Sportif direktörümüz Sergen Yalçın ile yöneticilerimizin yaptığı görüşmeler sonucunda, Gaziantep şehrinde sıkıldığını ve ayrılmak istediğini ifade eden Sergen Yalçın’ın, kulübümüz ile sezon sonuna kadar olan sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedilmiştir.
Ayrıca bugün bazı medya organlarında maddi sorunlar nedeni ile istifa ettiği yönünde gerçeği yansıtmayan haberler yayınlanmış olan Sergen Yalçın’ın, sezon sonuna kadar sözleşmesinden kaynaklanan tüm alacaklarının ödendiğinin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. Kulübümüz ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Sergen Yalçın ve yardımcılarına Gaziantepspor’a yapmış oldukları hizmetleri için teşekkür ederiz." CİHAN

Yorumlar