Gaziantepspor, Alkan Tunca ve Emre Nefiz'i renklerine bağladı

Sezonun bitmesi ile transfer çalışmalarına hız veren Gaziantepspor, Almanya'nın St. Pauli takımında forma giyen genç kaleci Alkan Tunca'yı ve FSV Frankfurt takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Emre Nefiz'i renklerine bağladı. Geride...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor, Alkan Tunca ve Emre Nefiz'i renklerine bağladı

Sezonun bitmesi ile transfer çalışmalarına hız veren Gaziantepspor, Almanya'nın St. Pauli takımında forma giyen genç kaleci Alkan Tunca'yı ve FSV Frankfurt takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Emre Nefiz'i renklerine bağladı.

Geride kalan sezonda istenilen başarıyı yakalayamayan Gaziantepspor, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak için transfer çalışmalarına başladı. Güneydoğu temsilcisi, Almanya'nın St. Pauli takımında forma giyen genç kaleci Alkan Tuncay'ı (20) renklerine bağladı. 4 yıllık anlaşmaya varılan Alkan Tunca, ayrıca 3 kez Türkiye U17 Milli Takımı'nda forma giydi.

Transfer çalışmalarına yurt dışında devam eden Gaziantepspor, yine Almanya'nın FSV Frankfurt takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Emre Nefiz'i de (20) renklerine bağladı. Bonservisi karşılığında FSV Frankfurt takımından transfer edilen Nefiz ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Almanya Frankfurt doğumlu olan 1.78 boyundaki genç orta saha oyuncusu Emre Nefiz, hücuma dönük orta saha, sağ açık ve sol açık mevkilerinde görev yapıyor.

CİHAN

Yorumlar