Galatasaraylı futbolcular mutlu, Erciyesspor üzgün

Süper Toto Süper Lig'in 17. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, alt sıralarındaki Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylı futbolcular mutlu, Erciyesspor üzgün

Süper Toto Süper Lig'in 17. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, alt sıralarındaki Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup etti. Galatasaraylı futbolcular maçın sonunda sevinç yaşarken, Kayseri Erciyessporlu futbolcular ise stattan üzgün ayrıldı.

Maçı değerlendiren Galatasaray futbolcusu Melo, “Çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Rakiplerimizin kazanması nedeniyle bu galibiyet çok anlamlı hale geldi.” dedi.

Sakatlığıyla ilgili bir hatırlatma üzerine Melo, “Çok şükür ki bana bu gücü verdiği için, sahada tekrar oynama gücünü verdiği için... Doktorumuza, masörümüze ve tüm sağlık ekibimize de çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde bu noktaya geldim.” diye konuştu.

Dünya kupası maçında ülkesinin takımında yer alıp almayacağıyla ilgili bir soruya Melo, “Brezilya’daki kupaya gitmek için elimden geleni yapıyorum. Buna hocamız karar verir. Benim üzerime düşen çalışmak. Bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum.” şeklinde cevap verdi.

Buruno da, “Çok önemli bir 3 puan aldık. Maçı domine eden ve erken öne geçen bir takım vardı bugün.” dedi. Performansının her geçen gün iyiye gittiğinin ve başka bir takıma gidip gitmeyeceğiyle ilgili düşüncesinin sorulması üzerine de Buruno, “Galatasaray’dan ayrılmak gibi bir niyetim yok.” cevabını verdi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR’UN ÇOK İŞİ VAR

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursa ve Galatasaray mağlubiyetlerini birlikte değerlendirdi. “Mağlubiyetleri değerlendirecek olursak çok işimiz olduğunu biliyorum." diyen Karaman, "Süper ligde mücadele eden veya kümede kalmak isteyen bir takım bu golleri yememesi lazım. Galatasaray maçının ikinci yarı biraz daha değişti. Mevcut kadro dışında kendisini değiştirecek futbolcular var. İkinci yarı belli noktalara nokta transferler yapmalıyız ki bunu değiştirelim. Çıkan durum bu. Puan sıralaması enteresan. Herkesin kurtulma ya da yukarıdakilerin aşağı düşme ihtimali var. Dolayısıyla bizim çok işimiz var. Bir an önce laf olsun diye değil işe başlamak lazım. Biz de buraya laf olsun diye gelmedik.” dedi.

Kayseri Erciyessporlu Kerim Avcı da, "Bugün maalesef ilk dakikalarda golü yedik. Devre arasında bu eksiğimizi gidermeye çalışacağız. İkinci yarı istediğimiz oyundu. Rakibe gol pozisyonu vermemeye çalıştık. Ligin ikinci devresinde inşallah böyle olacağız.” dedi.

Mangane de, "Futbolda konsantrasyon çok önemlidir. İlk 20 dakika, özellikle iyi konsantre olamadık. İkinci yarı daha konsantre şekilde sahaya çıktık. Umarım sezonun ikinci yarısında daha iyi olacağız.” şeklinde konuştu. Savunmanın niçin çok hata yaptığıyla ilgili bir soruya ise Mangane, “Defans çok zor bir mevki. Takım gol atamadığı zaman baskı defans oyuncularının üzerine geliyor.” diye cevap verdi. CİHAN

Yorumlar