Galatasaray'dan Alex Telles'e 7 milyon Euro

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalarak Chelsea ile eşleşen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan Alex Telles'e 7 milyon Euro

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalarak Chelsea ile eşleşen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı. Defans ve orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda hedefin Brezilyalı Alex Telles olduğu belirtildi.

Brezilya'nın ünlü spor sitelerinden globoesporte'un haberine göre Galatasaray, Gremio'nun genç sol beki Alex Telles için 7 milyon Euro önerdi. Gremio'da bu sene 35 maça çıkan oyuncu için bir çok Avrupa kulübünün de devrede olduğunun belirtildiği haberde Alex Telles için sadece Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı belirtildi.

Eurosport'ta yer alan haberde genç futbolcu Brezilya'da en iyi sol bekler arasında gösterilirken, otoriteler tarafından, gelecek vadeden genç oyuncular arasında gösteriliyor. Bu sezon Brezilya Serie A'da 32 maça çıktı bu maçlarda 1 gol atan 21 yaşındaki genç yıldız 3'te asist yaptı.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Galatasaray'da Mancini'nin istediği yıldız oyuncu teklifi kabul etti. Gremio'da forma giyen sol bek Alex Telles için 7 milyon Euro öneren Galatasaray'a iki iyi haber birden geldi.

Kulübü 7 milyon Euro'luk teklife 'Tamam' diyen Alex Telles de teklifi kabul etti. Henüz Telles'e ne kadar ödeneceği belli olmazken, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek isteyen genç oyuncunun Galatasaray'ı ve Şampiyonlar Ligi'ni duyunca hiç düşünmeden 'Evet' dediği bilgisi geldi.

GREMIO SPORTİF DİREKTÖRÜ RUİ COSTA DA AÇIKLADI

Rui Costa, yaptığı açıklamasında, ''Çok sayıda teklif geldi. Ancak resmi teklifle gelen tek kulüp Galatasaray oldu. Değerlendiriyoruz.'' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Alex Telles için yaptığı teklifin kabul edildiği ve oyuncunun devre arasında takıma katılacağı belirtiliyor.
CİHAN

Yorumlar