Galatasaray'da Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı'nın yemeği gerçekleşti

Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı’nın her sene organize edilen geleneksel yemek, bu akşam Galatasaray Adası'nda gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı'nın yemeği gerçekleşti

Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı’nın her sene organize edilen geleneksel yemek, bu akşam Galatasaray Adası'nda gerçekleştirildi.

Bu sene 21. yaşını kutlayan dernek, 1993 yılında üyeler arasında yardıma muhtaç olanlar ile eş ve çocuklarının bakımları ve sağlıkları ile uğraşmak, cenazelerini kaldırmak, mezarlarını yaptırmak, üyeler arasında sosyal ve dayanışmanın güçlenmesini sağlamak ve bunları gerçekleştirmek için gerekli mali kaynağı bulmak için kuruldu.

Yemeğe Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, eski başkanlardan Alp Yalman Yönetim Kurulu üyeleri Mete İkiz, Sedat Doğan, Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve camianın önde gelen isimleri katıldı.

Yemekten önce açılış konuşması gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı Başkanı Oral Yılmaz, ''Hepiniz hoşgeldiniz. Sandığımızın tüm hedefi yardımlaşma ve dayanışmayı ön plana çıkartmaktır. Beraberlik içinde Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı'na sahip çıkalım, onu her zaman yaşatalım ve pek çok kuruluşa örnek olalım.'' dedi.

Başkan Ünal Aysal ise yaptığı açıklamada, ''Sevgili ailem, abilerim, ablalarım kardeşlerim. Bu akşam Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı'nın güzide insanlarını bir arada izlemekten ve bu dayanışmayı görmekten ötürü çok mutlu ve gururluyum." diyerek şunları söyledi:

"Dayanışma bir müessesenin dinamosudur. Bu akşam burada gördüğümüz dayanışma sayesinde Galatasaray Spor Kulübü ayakta kalmış ve hep yukarılara yürümüştür. Bu akşam eğlenmenin dışında Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı'na ne gibi katkılar getirebiliriz bunu aramızda tartışıp görüşüyoruz. Galatasaray'ı önümüzdeki günlerde çok rahatlıkla izleyeceğiz. Sportif başarılarımız üç senedir gururla izlediğimiz gibi en iyi şekilde gelişmektedir.

Son bir ayda yaşadığımız talihsizlikler kimseye inancını kaybettirmesin. Bunlar gelir geçer ama Galatasaray'ın beraberliği her zaman kalır. Bizi ayakta tutan da budur. Önümüzde Mali Genel Kurul var. Orada izleyeğiniz rakamlar gördüklerinizden çok farklı ve değişik ölçüdedir. Galatasaray, son 15 yılın mali ve idari yönden en iyi dönemini yaşamaktadır. Sorunlarımız var ama önümüzdeki günlerde uzun vadeli programla bunu çözmüş olacağız. Hepinizi kutluyor ve iyi akşamlar diliyorum.''
CİHAN

Yorumlar