Galatasaray'da Kayserispor maçının hazırlıkları devam etti

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye 2-0 yenilerek Avrupa defterini kapatan Galatasaray lige dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Kayserispor maçının hazırlıkları devam etti

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye 2-0 yenilerek Avrupa defterini kapatan Galatasaray lige dönüyor. Sarı-kırmızılı ekip yarın oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasındaki Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini nezaretinde yapılan antrenmanda oyuncular gruplar halinde taktik ve top kontrolü çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip bu antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girdi.

Bu arada sakatlıkları tamamen geçmeyen ve sol arka adalesinde zorlanma tespit edilen Hamit Altıntop salonda takımdan ayrı çalıştı. Emre Çolak ise antrenman öncesinde Ivan Carminati’yle çalışırken yıldız oyuncunun beklenenden daha erken sahalara dönebileceği belirtildi.

Chelsea maçında sol kasık adalesinde ağrı tespit edilen Didier Drogba’nın MR tetkiklerinde sol adductor kas grubunda zorlanma tespit edilirken, tedavisine de hemen başlandığı açıklandı.

Galatasaray, Kayserispor maçı için son çalışmasını yarın sabah saat 10.45’te gerçekleştirecek. Kayserispor karşılaşması ise yarın saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak.
CİHAN

Yorumlar