Galatasaray, zirve yarışından kopmak istemiyor

Hafta içinde Chelsea'ye 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray, artık yüzünü lige çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, zirve yarışından kopmak istemiyor

Hafta içinde Chelsea'ye 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray, artık yüzünü lige çevirdi.

Şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok önemli iki puan birden bırakan sarı-kırmızılı takım, ligin son sırasına demir atan Kayserispor'u yenerek hem moral bulmak hem de şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmek istiyor.

KADRODA ROTASYON

Teknik direktör Roberto Mancini, Chelsea ile oynanan maçın kadrosunda rotasyona gitti. Mancini, Chelsea maçında ilk onbirde sahaya sürdüğü Eboue, Chedjou ve Drogba'yı bu maçın kadrosuna almadı. Chelsea ile oynanan maçta ilk onbirde forma giyen Yekta ise yedekler arasında oturdu.

Öte yandan uzun bir aradan sonra Bursaspor'u 2-0 mağlup ederek üç puanla tanışan Kayserispor ise ligde kalabilme şanslarını arttırmak için mücadele edecek.

TARAFTAR UYARILDI

Bu arada Galatasaray'ın ceza sınırında olmasından dolayı taraftarlar yapılan anonslarla sık sık çirkin ve kötü tezahürat yapmamaları için uyarıldı.

TWİTTER, TEPKİSİ

Diğer taraftan Twitter'e getirilen yasağa kulübün resmi internet sitesinden tepki gösteren Galatasaray'da futbolcular sahaya ısınmak için çıktıkları zaman üzerinde resmi Twitter adresinin de yer alacağı bir tişörtle çıktı.

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Süleyman Özay
Galatasaray: Muslera, Vesyel, Semih, Hakan, Telles, Hajrovic, Melo, Selçuk, Ceyhun, Sneijder, Burak
Kayserispor: Sinan, Levent, Cüneyt, Fonseca, Mijailovic, Mouche, Biseswar, Tzuolis, Engin, Ömer, Bobo.
CİHAN

Yorumlar