Galatasaray, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamladı

Galatasaray Futbol Takımı, yarın oynanacak Torku Konyaspor maçı öncesinde hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamladı

Galatasaray Futbol Takımı, yarın oynanacak Torku Konyaspor maçı öncesinde hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip antrenmanın ardından da özel bir uçakla Konya'ya hareket etti.

Spor Toto Süper Lig'de liderle arasında 11 puan fark bulunan yarıştan büyük ölçüde uzaklaşan Galatasaray, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılı ekipte oyuncular antrenmanda gruplar halinde taktik kuvvet ve pas çalışması yaptı.

Hamit Altıntop, Aurelien Chedjou, Didier Drogba tedavilerinin ardında salonda kuvvet çalıştı. Bu üç oyuncu daha sonra sahada takımdan ayrı koşu yaptılar. Tedavisi tamamlanan Emre Çolak ilk bölümde takımla birlikte ısındı. Oyuncunun daha sonra özel bir çalışma gerçekleştirdi. Selçuk İnan ise tedavisinin ardından antrenmanın tamamına katıldı.

Galatasaray kafilesi antrenmanın ardından özel bir uçakla Konya’ya hareket etti. Galatasaray, karşılaşma öncesinde son antrenmanını yarın saat 11.00'de Konya'da gerçekleştirecek.

Galatasaray’ın Konya’ya hareket edecek kafilesinde şu oyuncular yer alıyor.

Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Yekta Kurtuluş, Berk Ünsal, Oğuzhan Kayar, Sabri Sarıoğlu, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero.
CİHAN

Yorumlar