Galatasaray Karabük'te coşkuyla karşılandı

Kardemir Karabükspor ile oynayacağı lig maçı için Safranbolu ilçesine gelen Galatasaray’ı yaklaşık 200 kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Karabük'te coşkuyla karşılandı

Kardemir Karabükspor ile oynayacağı lig maçı için Safranbolu ilçesine gelen Galatasaray’ı yaklaşık 200 kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı. 3 saat otel önünde internet üzerinden konuştuğu futbolcu Yekta Kurtuluş ile yüz yüze tanışmak isteyen bedensel engelli Ayşenur Acar, hayal kırıklığına uğradı.

Hava yolu ile Kastamonu iline saat 18.15 sıralarında gelen Galatasaray’ı burada kalabalık taraftar grubu karşılayıp sevgi gösterisinde bulundu. Karayolu ile konaklayacağı Karabük’ün Safranbolu ilçesine gelen Galatasaray takımını sevgi gösterisi içinde yaklaşık 200 kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı. Futbolcuları görmek isteyen taraftarlar izdihama sebep olurken, ailelerinin yanın da bulunan küçük çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Futbolcular akşam yemeğini yedikten sonra dinlenmeye çekildi.

Bu arada bir yakınının aracılığı ile tanışıp internet üzerinden konuştuğu Galatasaraylı futbolcu Yekta Kurtuluş’a merhaba demek isteyen ve yaklaşık 3 saat tekerlekli sandalye üzerinde bekleyen bedensel engelli Ayşenur Acar isimli çocuk, Yekta’nın gelmemesi üzerine hayal kırıklığına uğradı. Galatasaraylı yöneticiler Ayşenur Acar’ın ailesi ile görüşüp, futbolcuların dinlenmeye çekildiğini, yarın öğle saatlerinde geldiği takdirde görüştürebileceklerini söyledi.
CİHAN

Yorumlar