Galatasaray-Beşiktaş derbisinde ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası bugün İstanbul'da Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde takımların ilk 11'leri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray-Beşiktaş derbisinde ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası bugün İstanbul'da Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde takımların ilk 11'leri belli oldu.

Lig lideri Fenerbahçe'nin takipçilerinden ikinci sıradaki Beşiktaş ile üçüncü Galatasaray, 2014'ün ilk derbisinde karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak dev maçı, kariyerinde 16. derbisine çıkacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Süleyman Özay, ilave yardımcı hakemleri olarak da Süleyman Abay ile Hakan Ceylan görev yapacak.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımda bu derbi maçı kazanarak yoluna devam etmek istiyor. İkinci sırada bulunan Beşiktaş ile üçüncü sırada yer alan Galatasaray, derbiden galibiyetle ayrılarak lider Fenerbahçe'ye bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor.

GALATASARAY CHELSEA MAÇI ÖNCESİ MORAL ARIYOR

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, bir taraftan şampiyonluk mücadelesi verirken bir taraftardan da Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü İngiliz devi Chelsea ile oynayacağı maçı da hesaplıyor. Sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş derbisini kayıpsız geçerek çarşamba günkü maç öncesinde moral bulmak istiyor.

Teknik Direktör Roberto Mancini, geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçında ilk onbirde görev verdiği Burdisso'yu ilk 18'e almazken Sabri Sarıoğlu'nu ise yedekler arasında soyundurdu.

BEŞİKTAŞ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sezonun ikinci yarısıyla birlikte çıkışa geçen Beşiktaş ise bu derbiden de galibiyetle ayrılarak lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indirmenin planlarını yapıyor.

Teknik Direktör Slaven Bilic, Bursaspor ile oynanan maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ersan Gülüm'ün yerine bu maçta Necip Uysal'a ilk onbirde görev verdi.

TAKIM KADROLARI

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Semih, Hakan Balta, Telles, Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba
Beşiktaş: Tolga Zengin, Necip Uysal, Pedro Franco, Dany Nounkeu, Ramon Motta, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Hugo Almeida
CİHAN

Yorumlar