Futbolcu Güçer: Futbol kariyerimi Eskişehirspor'da bitireceğim

Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet Güçer, futbol hayatını çok sevdiği Eskişehirspor'da bırakacağını söyledi.Gittiği her takımda kişiliğiyle, mücadeleci futboluyla ve fizik gücüyle taraftarın beğenisini kazan Eskişehirspor'un...

Google Haberlere Abone ol
Futbolcu Güçer: Futbol kariyerimi Eskişehirspor'da bitireceğim

Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet Güçer, futbol hayatını çok sevdiği Eskişehirspor'da bırakacağını söyledi.

Gittiği her takımda kişiliğiyle, mücadeleci futboluyla ve fizik gücüyle taraftarın beğenisini kazan Eskişehirspor'un deneyimli oyuncusu Hürriyet Güçer kendisi ve takımı ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Sağlam ile Eskişehirspor'da çok güzel bir atmosfer yakaladıklarını söyleyen Güçer, Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırmak istediklerini ancak talihsiz bir şekilde yenildiklerini aktardı.

ESKİŞEHİR'DEN KUPA KALDIRMADAN GİTMEYECEĞİM

Geçen sene Ziraat Türkiye Kupası'nda ortaya çok iyi bir mücadele koyduklarını finale kadar da geldiklerini belirten Hürriyet Güçer, bir sapından tuttukları kupayı finalde Galatasaray gibi büyük bir takıma kaptırdıklarını belirterek, "İnşallah bu sene hocamızla, başkanımızla hep beraber kupayı kaldırmak istiyoruz. Ama kısmet olmadı." diye konuştu.

Futbol kariyerini çok sevdiği Eskişehirspor'da noktalamak istediğini vurgulayan Güçer, "Eskişehir'den kupa kaldırmadan gitmeyi düşünmüyorum. Çok sevdiğim ve çok sevildiğime de inandığım Eskişehirspor'da futbolu bitirmek istiyorum. İnşallah her şey Eskişehir için daha güzel olur. Eskişehirspor'u çok seviyorum. Eskişehir'imiz her şeyin en iyisine layıktır." dedi.

CİHAN

Yorumlar