Fuat Çapa: Skor hariç bugün iyi oynadık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, skor hariç Karabükspor’a karşı iyi oynadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Çapa: Skor hariç bugün iyi oynadık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, skor hariç Karabükspor’a karşı iyi oynadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Kardemir Karabüksporla 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası basın toplantısına katılan çiçeği burnunda Antalyaspor'da teknik direktör Fuat Çapa, düşme hattı potasındaki yeni takımının bugünkü maçını değerlendirdi. Çapa, galibiyetle bitirmek istedikleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti. Galip gelmeleri durumunda hem şehir için hem de kendileri için iyi bir sonuç olacağını belirten Fuat Çapa, şansızlıklarının birisinin de Karabükspor’a karşı oynamak olduğunu, bugün oynadıkları takımın ligde en iyi savunma yapan kulüp olduğunu açıkladı.

Antalyaspor’un bugünkü maçına bakıldığında skor hariç iyi oynadıklarını söyleyen Çapa, her iki takımın da pozisyonları olduğunu 0-0’ın da kendileri için çok kıymetli olduğunu savundu. Antalyaspor’un haftalardır galip gelemediğini de belirten Çapa, “Antalyaspor ligde 30 gol yemiş. Bunun 20’sini son 30 dakikada yemiş, bu dikkate almamız gereken veriydi. Bizim girdiğimiz pozisyonlar istek arzu her ne kadar beklendiği gibi olmasa da geçtiğimiz haftalara nazaran daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. 8 takım arasında geçecek. Geri kalan 8 haftada en çok puan alan takım hedefine ulaşacak.” şeklinde konuştu.

Antalyasporlu oyuncu Musa Nizam, seyircileri önünde galip gelmek istedikleri maçtan beraberlikle ayrıldıklarını, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini kaydetti. Nizam, bir puana razı olduklarını geride kalan 8 maçta galibiyet serisi yakalayıp ligde kalmak istediklerini aktardı. Antalyaspor’un genç kalecisi Ozan Özenç, sahaya kazanmak için çıktıklarını ancak beraberlikle sahadan ayrıldıklarını belirtti. Özenç, Antalyaspor’u ligde bırakmak istediklerini vurguladı.

ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN ALDIK

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor karşısında aldıkları bir puanın altın değerinde olduğunu ifade etti. Oyunun temposunu maç boyunca ellerinde tuttuklarını açıklayan Kafkas, ikinci yarıda net pozisyonlarda yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini belirtti. Normal şartlarda kazanmaları gereken bir maç olduğunu aktaran Kafkas, “1 puanla yetindik. Bence aldığımız 1 puan altın değerindedir. Antalyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Karabüksporlu Yiğit İncedemir, kendileri için önemli bir maça çıktıklarını, iki takımın da ilk yarıda pozisyonu olmadığını, bugün Antalya’dan 3 puanı kaçırdıklarını söyledi.

Murat Akça da, Antalyaspor’u ellerinden kaçırdıklarını, bugün daha iyi oynayanın Karabükspor olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar