Fuat Çapa: Duyguları ve acıları ifade etmek çok zor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, duyguları ve acıları ifade etmenin zor olduğunu, camiadan özür dilediklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Elazığspor’u konuk etti....

Google Haberlere Abone ol
Fuat Çapa: Duyguları ve acıları ifade etmek çok zor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, duyguları ve acıları ifade etmenin zor olduğunu, camiadan özür dilediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Elazığspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Antalyaspor’un üstünlüğü ile ile sona ererken, maç sonunda 2-1’le gülen taraf konuk ekip Elazığspor oldu. Antalyaspor aldığı mağlubiyet sonrası ligin bitimine iki hafta kalmasına rağmen süper lige veda eden takım oldu.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Antalyaspor'da teknik direktörü Fuat Çapa, 8 hafta önce değişik duygularla Antalyaspor teknik direktörlük koltuğuna oturduğunu; ancak söylediklerini gerçekleştiremediklerini açıkladı. 8 haftada 1-2 karşılaşma hariç hep aynı tarz maçlar yaşadıklarını kaydeden Çapa, “İlk yarı iyi oynayan bir Antalyaspor ama maalesef ikinci devreden itibaren tamamen oyunu rakibe veren bir Antalyaspor olduk. Bugünkü karşılaşmada ilk devre istediğimiz sonucu aldık. İkinci devre yemiş olduğumuz birinci gol takımın dengesini bozdu.”

Çok basit goller yedikten sonra mağlup olduklarını ifade eden Çapa, yaşananların Antalya adına üzücü olduğunu, söylenecek çok da fazla bir şey olmadığını belirtti. Duyguları ve acıları ifade etmenin kolay olmadığını vurgulayan Çapa, camiadan özür dilediklerini, istediklerini gerçekleştiremediklerini aktardı.

Kırmızı-Beyazlı oyuncu Murat Duruer ise maçla ilgili bir şey söylemeye gerek olmadığını, camia olarak küme düştüklerini açıkladı. Duruer, küme düştüklerini çok bir şey söylemenin manası olmadığını aktardı. Antalyasporlu kaleci Fornezzi de, maçı kazanmayı çok istediklerini, mağlup olup küme düştükleri için üzgün olduklarını aktardı.

‘BEŞİKTAŞ MAÇI KURTULUŞ MAÇIMIZ OLABİLİR’

Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu ise yaptığı açıklamada, sezonun en önemli maçına çıktıklarını, hafta boyunca rakibi çok iyi analiz ettiklerini söyledi. Oyuncularının nasıl çalışması konusunda uyarılarda bulunduklarını açıklayan İrfan Saraloğlu, maça her iki takımın da kontrollü olarak başladığını, 1-0 mağlubiyetin ardından maçı çevirmenin çok da kolay olmadığını açıkladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına teknik direktör Okan Buruk’un oyun sistemi değiştirmesiyle maça çıktıklarını belirten Saraloğlu, “Hocamız oyun sistemini değiştirdi. Zor bir olayı başardık. Geri dönüş maçında kazanmak kolay değil. Hiçbir zaman oyun disiplini bozmadık. Beşiktaş ve Rize maçımız var. Umudumuzu o maçlara taşıyoruz. Beşiktaş maçı bizim kurtuluş maçımız olabilir.” diye konuştu.

Elazığsporlu oyuncu Tidiane Sane, Antalyaspor ve Elazığ'ın çok önemli bir maça çıktığını, bu maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Sana, ligin tamamlanmasına iki hafta kaldığını bu maçın kendilerine moral olduğunu kaydetti. Elazığsporlu Marvin Kwasie ise bu galibiyetten dolayı takımını kutladığını, çalışmalarının sonuçlarını aldıklarını belirtti. CİHAN

Yorumlar