Fikret Orman: Maç başlayınca kurallar değişmez

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yabancı konusunda alınan kararlar için ‘Maç başlayınca kurallar değişmez’ ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Maç başlayınca kurallar değişmez

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yabancı konusunda alınan kararlar için ‘Maç başlayınca kurallar değişmez’ ifadesini kullandı.

    Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ile birlikte öğle yemeğinde buluşan ve ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Orman, gündeme yönelik sorulara cevap verdi.

    Geçtiğimiz günlerde ligde yabancı sınırlaması konusunda alınan kararlara karşı, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav ile anlaşmazlık yaşayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Yabancı uygulamasında 5+0+3 veya 6+2 yada 5+3 gibi seçeneklere olumlu destek vereceğiz. Fakat toplamda 8 sayısının üstüne çıkacak seçeneklerin ise karşısında olacağız. Ben İlhan Cavcav’a da söyledim. Biz oyun bozan olmak istemeyiz. Kendisini de üzmek istemiyoruz. Fakat maç başlarken de kurallar değişmez.”diye konuştu.

FUTBOLCULAR SAHADA, ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERMELİDİR

    Başkan Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’de bu haftasonu oynayacakları maçın önemine vurgu yaptı ve futbolcuların aldıkları paranın hakkını vermelerini istedi.

    Orman, “Beşiktaş’ın şuanda ki konsantrasyonu Eskişehirspor maçıdır. Yenmek için sahaya çıkacağız. Sahadaki oyuncuların etkili olacağı bir maç olmasını istiyorum. Bizim beklentimiz, futbolcularımın aldıkları paranın haklarını vermesidir. Bu arada sakatlıkları devam eden Fernandes ve Almeida'da bu maçta forma giyemeyecek." dedi.


STAT İNŞAATINDA TARİH 30 AĞUSTOS

Yeni yapılacak olan ve inşaat çalışmaları devam eden Vodafone Arena’nın çalışmları hakkında da bilgi veren Fikret Orman, statta işçi sayısının önümüzdeki günlerde artacağını belirtti.

Başkan Fikret Orman, “ İşçi sayısını bu aydan itibaren 500-600’dan 1500'e çıkartarak hedeflediğimiz 30 Ağustos tarihine yetiştirmeye çalışacağız. Tarihte sarkma olursa da çok az olur. Sezona şampiyon kadromuzla yeni stsdımızda girmek istiyoruz.”dedi.

    Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hafta sonu müsabakaların olması sebebiyle Kadın Voleybol     Takımı’nın Dünya Kadınlar Gününü bir gün önceden bir yemek organizasyonu ile kutladı. Fikret Orman, Kadın Voleybol Takımlarının Moskova’da oynayacakları CEV final mücadelesi sonrası kupayı almak istediklerini söyledi.


CİHAN

Yorumlar