Fenerbahçe'nin 107. kuruluş yıldönümü kutlandı

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 107. ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret edişinin 96. yıldönümleri, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle kutlandı.Törene yönetim...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin 107. kuruluş yıldönümü kutlandı

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 107. ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret edişinin 96. yıldönümleri, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle kutlandı.

Törene yönetim kurulu üyelerinin yanısıra sporcularda katıldı. Bir konuşma yapan yönetim kurulu üyesi Turan Şahin, Mustafa Kemal'in Fenerbahçe'yi ziyareti sırasında, daha sonra başlayacak Milli Mücadelede Fenerbahçe'nin oynayacağı rolün konuşulduğunu söyledi.

3 yıldan bu yana yaşanılan zorlu süreçlere rağmen başta Profesyonel Futbol Takımı ve diğer takımların kazandığı şampiyonluklara da vurgu yapan Turan Şahin, "Kazanılan maçlar ve şampiyonluklar sadece sayısal olarak önem arz etmez. İşte 3 senedir yaşadığımız tüm zorluklara rağmen başta futbol takımımız olmak üzere diğer takımlarımızın kazandığı kupa ve galibiyetler, en az General Harrington Kupası kadar anlamlıdır. Bu güzel gün, hepimize kutlu ve mutlu olsun." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar