Fenerbahçeli yöneticiler, güvenlik görevlileri ile tartıştı

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe Kadın Basketbol takımları arasında oynanacak olan TKBL Play-Off Final beşinci ve son maçı için Abdi İpekçi Spor Salonu'na gelen sarı-lacivertli yöneticiler, salon girişinde güvenlik görevlileri ile tartıştı.Salona...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli yöneticiler, güvenlik görevlileri ile tartıştı

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe Kadın Basketbol takımları arasında oynanacak olan TKBL Play-Off Final beşinci ve son maçı için Abdi İpekçi Spor Salonu'na gelen sarı-lacivertli yöneticiler, salon girişinde güvenlik görevlileri ile tartıştı.

Salona yoğun güvenlik önlemleri altında gelen Fenerbahçeli yöneticiler, salona girerken güvenlik görevlileri tarafından durduruldu ve yalnızca Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun girişine izin verilmek istendi. Bunun üzerine sinirlenen diğer yöneticiler güvenlik görevlileri ile tartıştı. Mahmut Uslu'nun da araya girmesiyle tartışma daha da büyüdü. Mahmut Uslu, kendilerini içeri almayan güvenlik görevlisinin üzerine yürüyerek 'Sen kimsin ya sen kimsin?' dedi.

Daha sonra Galatasaray taraftarı da Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratta bulundu. Tartışma sonrası sarı-lacivertli yöneticiler salona girdi. Salon içinde ise sarı-kırmızılı taraftarlar yöneticileri taciz etmesi sonrası güvenlik görevlileri tarafından içeriye alındı.

CİHAN

Yorumlar