Fenerbahçe'de Moussa Sow takımla çalıştı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 1 Mart Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Moussa Sow takımla çalıştı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 1 Mart Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Moussa Sow da çalışmada yer aldı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Elazığspor maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar.

Ardından çeşitli parkurlardan oluşan çalışmada dayanıklılık koşusu yapan sarı-lacivertli oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları minyatür kale maçla tamamladılar.

Moussa Sow çalışmaların tamamında takımla birlikte yer alırken, Pierre Webo ile Serdar Kesimal ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Bruno Alves'in de tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. CİHAN

Yorumlar