"Fenerbahçe taraftarı beni seviyor"

- Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Ba: "Geçen sezon Fenerbahçe için elimden geleni yapmıştım. Sanırım taraftarlar da bunun farkında olduğu için beni seviyor" - "Hedefimiz Süper Lig'de kalmak. Ligin 20. haftasında bu hedefimizi yakalarsak kendimize yeni bir hedef koyabiliriz"

Google Haberlere Abone ol
"Fenerbahçe taraftarı beni seviyor"


ANTALYA (AA) - MUSTAFA KURT - Aytemiz Alanyaspor'un Senegalli futbolcusu Abdoulaye Ba, Spor Toto Süper Lig'de yarın karşılaşacakları eski takımı Fenerbahçe'nin taraftarının kendisini sevdiğini söyledi.

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe'ye karşı yarın ilk kez rakip olarak sahaya çıkacak Ba, AA muhabirine değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde sarı-lacivertli taraftarların kendisini sevdiğini belirten Ba, Alanya'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe için elimden geleni yapmıştım. Sanırım taraftarlar da bunun farkında olduğu için beni seviyor. Onlara teşekkür ediyorum. Şu an Fenerbahçe'nin bir puan gerisindeyiz. Yeni kurulan bir takımız ve çok sayıda yeni futbolcudan oluşuyoruz. Onlar da öyle. Fenerbahçe büyük bir camia. Elbette üstesinden gelip, başarıyı yakalayacaktır. Ben de Alanyaspor için sahaya çıkacağım ve sahada yüzde yüzümü vereceğim. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu benim asli görevim. Amacımız Alanyaspor'un başarısını sağlamak."

Ba, Fenerbahçe maçında karşılaşacakları taraftar baskısını takım arkadaşlarına anlatığını vurgulayarak, "Arkadaşlarıma Fenerbahçe maçında dikkat etmemiz ve yapmamız gerekenlerden bahsediyorum. İki taraf için de güzel bir maç olacak. Kesinlikle bizi güzel bir ortam ve maç bekliyor. Ayrıca oraya gittiğimde beni en iyi şekilde de ağırlayacaklardır. Çünkü ben oradayken Fenerbahçe için elimden gelenin yüzde yüzünü değil yüzde iki yüzünü vermeye çalıştım." ifadelerini kullandı.


- "Hedefimiz Süper Lig'de kalmak"


Abdoulaye Ba, bu sezon hedeflerinin Süper Lig'de kalmak olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde olduklarını vurgulayan Senegalli stoper, "Yeni kurulan bir takımız ve çok sayıda yeni futbolcudan oluşuyoruz. Onlar da keza öyle. Onların da yarısı yeni futbolculardan oluşuyor. Onlarda da lige ve birbirlerine alışmaya çalışan futbolcular var ama bu tarz şeyler büyük takımlar için sorun değildir." şeklinde görüş belirtti.

Ligde kalmak için yeterli puanı 20. haftada yakalamaları durumunda yeni bir hedef belirleyeceklerini anlatan Ba, "Süper Lig'e yükselmiş yeni bir takımız. Burada yapılacak çok şey var. Özellikle bizim gibi tecrübe sahibi futbolcular, bu takıma gerçekten fazlasını vermek zorunda. Hedefimiz Süper Lig'de kalmak. Ligin 20. haftasında bu hedefimizi yakalarsak kendimize yeni bir hedef koyabiliriz. Dediğim gibi, şu anda daha erken ve önceliğimiz de ligde kalmak." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar