Fenerbahçe Lokali'nin açılışını Asbaşkan Yenigün yaptı

Alanya Fenerbahçeliler Derneği'nin Lokali bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılışı, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Fenerbahçe Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Fenerbahçe Gön.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Lokali'nin açılışını Asbaşkan Yenigün yaptı

Alanya Fenerbahçeliler Derneği'nin Lokali bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılışı, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Fenerbahçe Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Metin Doğan, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan ve Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Can Demirci birlikte yaptı.

Şekerhane Mahallesi Yayla Yolu Caddesi 51 numarada bulunan lokalin açılışında konuşan sarı lacivertli kulübün Asbaşkanı Yenigün, Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu söyledi. Bu ailenin, yeni bir yuvasını açmak için bugün Alanya'ya geldiklerini kaydeden Yenigün, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Yenigün, her geçen gün Fenerbahçeliliğin daha da yayıldığını gördüklerini ifade etti. Açılış kurdelesini kesen asbaşkan Yenigün, daha sonra lokali gezerek sarı lacivertli taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Alanyaspor ile Fenerbahçe’nin yapacağı özel maça 2 gün kala ilçeye gelen Feneryum TIR'ı taraftarlarla buluştu. Fenerbahçe lokali açılışında da hizmet veren TIR'ın, İskele Meydanı ve maç gününde stadyumda da sporsevere hizmet vereceği kaydedildi. CİHAN

Yorumlar