Fenerbahçe lige deplasmanda başlıyor

- Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'in ilk haftasında yarın Medipol Başakşehir ile karşılaşacak

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe lige deplasmanda başlıyor


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de son iki sezonda şampiyonlukları rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a kaptıran sarı-lacivertli ekip, 4. yıldızı takma ümitlerini bu sezona bıraktı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maç, saat 21.45'te başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa temsilcisi Monaco'ya elendikten sonra teknik direktör değişikliğine giden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımını 3-0 yenerek moral buldu. Yaşanan teknik adam değişikliği ve alınan Grasshoppers galibiyetinin ardından morallenen sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir deplasmanından da 3 puanla dönerek lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Josef de Souza, Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan ve takımla çalışmalara başlayan Simon Kjaer ile Volkan Şen'in ise yarınki müsabakada oynaması beklenmiyor.


- Yenilerin lig heyecanı


Fenerbahçe'de 5 futbolcu teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda ilk kez lig maçında oynayacak.

Sarı-lacivertlilerde sezon öncesi kadroya katılan yeni transferler Martin Skrtel, Roman Neustadter, Gregory van der Wiel, İsmail Köybaşı ve Aatif Chahechouhe, takımın yeni teknik direktörü Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda Fenerbahçe formasıyla ilk lig maçına çıkacak.

Ayrıca, kiralıktan dönen Salih Uçan, Emmanuel Emenike ve Miroslav Stoch, sarı-lacivertli formayla farklı bir heyecan yaşayacak.

Yorumlar