Fenerbahçe, Akhisar Belediye maçına kartopu oynayacak hazırlanıyor

Fenerbahçe, Akhisar Belediye maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde kar yağışı altında ve karla kaplı bir zeminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Akhisar Belediye maçına kartopu oynayacak hazırlanıyor

Fenerbahçe, Akhisar Belediye maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde kar yağışı altında ve karla kaplı bir zeminde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman sonrasında Samandıra, futbolcuların neşeli kartopu savaşına sahne oldu.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ve üst sahada başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan basına kapalı antrenman, top kapma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla sona erdi.

Egemen Korkmaz antrenmanı salonda yaptığı çalışmalarla tamamladı. Emre Belözoğlu’nun tedavisine devam edildi.

ANTRENMAN BİTTİ KARTOPU SAVAŞI BAŞLADI

Çift kale maçın tamamlanmasının ardından galip gelen takım zafer pozu vermek isterken, mağlup takımın oyuncuları kartopu ile buna müdahalede bulunarak fotoğrafın çekilmesini engelledi. Bunun üzerine oyuncular arasında kartopu savaşı başladı. Oldukça neşeli geçen bu dakikaların ardından galip takım objektiflere zafer pozu vermeyi başardı.

Akhisar Belediye maçı hazırlıkları yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 18.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanın ardından sarı-lacivertli ekip tesislerde kampa girecek.
CİHAN

Yorumlar