Federasyon görevden aldı, bakanlık ödül verdi

Teknik Direktör Gökhan Keskin, Akdeniz Oyunları sonrası A2 Milli Takımı görevinden alınıp, bakanlık tarafından ödüllendirilmesine anlam veremediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Federasyon görevden aldı, bakanlık ödül verdi

Teknik Direktör Gökhan Keskin, Akdeniz Oyunları sonrası A2 Milli Takımı görevinden alınıp, bakanlık tarafından ödüllendirilmesine anlam veremediğini söyledi.

Mersin’de düzenlenen 17. Akdeniz oyunlarından dereceye giren sporculara ve antrenörlere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bugün ödülleri verildi. Törende ödül alan Akdeniz Oyunları’na katılan U19 Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan Keskin ise ilginç açıklamalarda bulundu. Oyunlar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından A2 Milli Takımı teknik direktörlüğü görevinden alınmasını hatırlatan Keskin, Akdeniz Oyunları’nda kazanılan gümüş madalya neticesinde bakanlık tarafından ödüllendirilmesi mantığını bir türlü anlayamadığını vurguladı.

17. Akdeniz Oyunları öncesi A2 Milli Takımı Teknik Direktörü olduğunu ifade eden Keskin, "Bu yaş Milli Takımı ülkemizde düzenlenen 20 yaş dünya kupasına katıldığı için biz çok acele kurulan bir takımla Akdeniz Oyunları’nda görev aldık. 1 aylık sürede hazırlanan bir takımdı. 1 ay süre zarfından çok iyi bir takım oluşturduk ve hazırlandık. Akdeniz Oyunları’nda 5 maç oynadık hiç yenilmeden finalde penaltılar sonucu Fas’a kaybettik. Bunun sonucunda futbol takımı başarılı bulundu ve bir ödül verildi. Bu ödülün sonunda bende anlayamadığım bir şekilde işimden oldum." dedi.

A2 Takımı ile katıldıkları turnuvalarda da başarı kazandıklarını dile getiren genç teknik adam, "Benim başında bulunduğum A2 Milli Takımı başında bulunduğum dönem Avrupa’da düzenlenen özel bir organizasyonda şampiyon oldu. Ondan önce katıldığımız bir turnuvada final oynadık finalde de, Meksika’ya yenilerek ikinci olduk. Başarılı bir takım ve başarılı bir ortam vardı. Sonra Akdeniz Oyunları’na emanet bir takımla katıldığımız halde 10 günde oynadığımız 5 maçta mağlup olmadık. Ankara’da sağ olsunlar bizi ödül törenine çağırdılar. Tabi ki başarılı olduğunuzda ödüllendirilmek güzel ama bilmediğim bir şekilde başarılı bir organizasyondan sonra görevimden ayrıldım." şeklinde konuştu.

Son olarak kedisine hiçbir açıklama gelmediğinin altını çizen Keskin şunları kaydetti: "Ama soru işaretleri var. Sonuçta ödül törenine çağırılıyorsunuz başarıya ödül veriliyorsa federasyonda görev yaptığınız kendi takımınızda başarılıysanız ayrılmanın mantığını anlamadım. Hayatta her şey var çalışmaya devam edeceğiz."
CİHAN

Yorumlar