Fatih Terim, kitap yazacağını açıkladı

Geleneksel olarak düzenlenen TSYD 51. Yıl Sporun Zirvesi Semineri’nin ikinci gününde düzenlenen ‘Kaybolmaya yüz tutmuş Milli Takım ruhu yenide filizlenecek mi?’ konulu panelin konuğu Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim, kitap yazacağını açıkladı

Geleneksel olarak düzenlenen TSYD 51. Yıl Sporun Zirvesi Semineri’nin ikinci gününde düzenlenen ‘Kaybolmaya yüz tutmuş Milli Takım ruhu yenide filizlenecek mi?’ konulu panelin konuğu Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim oldu. Panelde açıklamalarda bulunan Terim, konuşmasının bir yerinde kitap yazacağını ifade etti.

Başarılı teknik adam Terim, "Belçika, Fransa, Almanya ve Avusturya hepsi devşirme insan kullanıyor futbolcu konusunda. Ama buna rağmen Belçika'nın çıkışı hatta son zamanlarda Avusturya'nın çıkışına da dikkat etmek lazım kimse yerinde durmuyor. Herkes bir hamle bir atak, olduğu yerden birkaç metre daha öne çıkmak için uğraşıyor. Yalnız bu uğraşlar ne Fatih Terim ne de Fatih Terim'in uzman ekibiyle olur. Bu uğraşlar deminde söylediğim gibi Türkiye Futbol Federasyonu'nun şemsiyesi altında ama bu elverme ile olur. Seferberlikle olur. Çok güzel bir anımı anlatayım bunu kitabımda da yazacağım." diyerek kitap yazacağının bilgisini verdi.

'GARSONUN İSMİNİ VERDİĞİ OYUNCU YILDIZ OLAMADI'

Konuyla ilgili olarak bir anısını da anlatan tecrübeli teknik adam, "O dönem Türkiye'yi geziyorum ve bir beyanatta bulundum. Herkesin yardımını bekliyoruz. O dönem sadece faks var ve 'Hangi futbolcuyu beğeniyorsanız faks geçin bize. Herkesin yardımını bekliyoruz.' dedim. Boğazda bir kokteyldeyim yanımda hanımımda var. Böyle çok şık giyinmişim. Garson geldi tepside ikram edeceği şeyleri dağıtırken elinde küçük bir kağıtla geldi ve 'Buyurun hocam çok muhteşem bir oyuncu' dedi. Şaşırdım ben de tabi. Yüzümde de herhalde birşey oldu ki 'Hocam sen dedin televizyonda' dedi. İtirazda etmedim sonra araştırdık baktık iyi değil sonra garsona da haber ettik iyi değilmiş diye." yaşadığı olayı anlatırken, garsonla girdiği diyalogu anlatması sırasında salonda gülüşmeler oldu.
CİHAN

Yorumlar