Fair Play Üniversiteler Kervanı'nın ikinci durağı Harran

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu’nun bu yıl başlattığı ve 7 üniversitenin spor yüksek okullarını hedef alan "Fair Play Üniversiteler Kervanı" Edirne Trakya Üniversitesi’nden sonra bu hafta Şanlıurfa Harran Üniversitesi’ni...

Google Haberlere Abone ol
Fair Play Üniversiteler Kervanı'nın ikinci durağı Harran

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu’nun bu yıl başlattığı ve 7 üniversitenin spor yüksek okullarını hedef alan "Fair Play Üniversiteler Kervanı" Edirne Trakya Üniversitesi’nden sonra bu hafta Şanlıurfa Harran Üniversitesi’ni ziyaret edecek.

Kervan, geleceğin beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerini, Fair Play konusunda aydınlatmak için sergiler açıyor, konferanslar veriyor ve paneller düzenliyor. Harran Üniversitesi’nde düzenlenecek etkinlikler, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi’nin açılışı ile başlayacak.

Bu etkinliği, yerel medya ile birlikte organize edilecek basın toplantısının ardından Erdoğan Arıpınar, Murat Özbay, Lale Orta, Semra Demirer, Teoman Güray, Avni Erboy ve Bilge Donuk’un konuşmacı olarak yer alacağı 'Fair Play' konferansları izleyecek.

Şanlıurfa'ya gelen ekibin daha sonra ikiye ayrılacağı da belirtilirken, Şanlıurfa Spor Bölge Müdürlüğü ile Şanlıurfa Spor Lisesi’nde öğrencilere, bölgenin antrenör ve hakemlerine yönelik 'Türk Sporunda Fair Play' panelleri gerçekleştirileceği söylendi.

Fair Play Kervanı'nın sponsor kuruluşları, Spor A.Ş, Hacıbekir, Kiğılı ve Basın İlan Kurumu'nun stantlar kurarak destek vereceği organizasyonda, yedi üniversitenin katılacağı 'Fair Play’i En İyi Anlatım' yarışmasının Şanlıurfa Harran Üniversitesi ayağı da başlatılacak.

CİHAN

Yorumlar