Eskişehirspor, transferlerde takas kabul etmiyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, transferin gözde oyuncularından Özgür Çek'i satmayacaklarını, Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın transferlerinde ise takas kabul etmeyeceklerini söyledi.Transferin gözde isimleri Tarık Çamdal, Erkan...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, transferlerde takas kabul etmiyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, transferin gözde oyuncularından Özgür Çek'i satmayacaklarını, Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın transferlerinde ise takas kabul etmeyeceklerini söyledi.

Transferin gözde isimleri Tarık Çamdal, Erkan Zengin ve Özgür Çek'i kadrosunda bulunduran kırmızı-siyahlı takımın başkanı Mesut Hoşcan, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Futbolcularına gelen tekliflerden memnuniyet duyduklarını vurgulayan Hoşcan, "Eskişehirspor'un menfaatlerini ön planda tutarak görüşmelerimizi sürdürüyor. Erkan Zengin'le ciddi şekilde ilgilenen takımlar var. Ancak takas yoluyla transfer tekliflerini kabul etmiyoruz. Özgür Çek'i ise bu sezon kesinlikle satmayı düşünmüyoruz." şeklinde konuştu.

Avrupa kupalarına katılma umutlarının sürdüğünü belirten Başkan Hoşcan, "7 Temmuz'da CAS'tan çıkacak haberi bekliyoruz. İyi bir mali kurul yaptık, hedefimizde olan futbolcular var. Hocamızın isteği doğrultusunda görüşmelerini sürdürdüğümüz 1 yerli 1 de yabancı forvet alarak iddialı bir kadro oluşturacağız." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar