Eskişehirspor, Necati Ateşle mahkemelik oldu

Eskişehirspor, kulüple olan anlaşmasını tek taraflı olarak fesh eden eski futbolcusu Necati Ateş ile mahkemelik oldu. Eskişehirspor Başkanvekili Ahmet Yalçın, "Necati konusunda üzerimize düşeni yaptık. Mahkemeye sirayet etmiş bir konuda konuşmamızın...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, Necati Ateşle mahkemelik oldu

Eskişehirspor, kulüple olan anlaşmasını tek taraflı olarak fesh eden eski futbolcusu Necati Ateş ile mahkemelik oldu. Eskişehirspor Başkanvekili Ahmet Yalçın, "Necati konusunda üzerimize düşeni yaptık. Mahkemeye sirayet etmiş bir konuda konuşmamızın anlamı yok. Necati’nin alacağı 450 bin Euro ödenmiştir." dedi.

Yalçın, Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, Necati Ateş konusunun aslında çok basit olduğunu söyledi. "İcra Dairesi’nden gelen yazıya istinaden gerekli ve gününde ödemesi yapılmıştır." diyen Yalçın, şöyle dedi:

"Eskişehirspor olarak üzerimize düşen görevi gününde yerine yaptık. Bir hukuki anlaşmasızlık, yani mahkemelik bir süreç bizi bekliyor. Bu şekilde mahkemeye sirayet etmiş bir konuda bir daha konuşmamızın bir anlamı yok. Tekrar söylüyorum; İcra Dairesi’nden bize gelen evrakın gününe istinaden 30 gün sonra Necati’nin alacağı 450 bin Euro ödenmiştir."

“CAS’DAN GÜZEL BİR HABER GETİRMEK İSTİYORUZ”

UEFA’dan bir yıl men cezası alan Eskişehirspor’da önümüzdeki 2 Temmuz Çarşamba günü Cenevre’de Spor Tahkim Mahkemesi (CAS ) hakim karşısına çıkacak.

Eskişehirspor Başkanvekili Yalçın, Başkan Mesut Hoşcan, kendisi, CEO Mehmet Çetin ve avukatlarıyla birlikte oluşan ekiple Cenevre’ye gideceklerini belirterek, "2 Temmuz’da mahkememiz var. Hazırlıklarımız tam, savunmamız hazır. İnşaallah güzel bir haber getirmek istiyoruz. Son günlerde yaşanan bu umutsuz tabloları kapatacak güzel bir haberle dönmek istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar