Eskişehirspor, ilk etap kampını Eskişehir'de yapacak

- Teknik direktör Özalan: "Takımımızı, taraftarımıza ve şehrimize yakın tutmaktan son derece mutluyum"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, ilk etap kampını Eskişehir'de yapacak


ESKİŞEHİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Kızılcahamam kampının iptal edilmesinin ardından yeni sezon hazırlıklarını Eskişehir'de sürdürecek.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, yaptığı yazılı açıklamada, 11-22 Temmuz'da Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirmeyi planladıkları kampı iptal ettiklerini ve taraftara yakın olmayı amaçlayarak hazırlıklara tesislerinde devam etme kararı aldıklarını bildirdi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde 2 gündür antrenmanları sürdürdüklerini anımsatan Özalan, şunları kaydetti:

"Eskişehir'deki antrenmanlar sonucunda teknik ekip, futbolcu ve tesis personelinin takım üzerinde bıraktığı olumlu etki, gerek çalışma imkanları gerek fiziki şartlar, Kızılcahamam kampından daha iyi performans alacağımız düşüncesi ile 11 günlük kamp programını Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapmaya karar verdim. Almış olduğum bu kararı sayın başkanımıza ilettim. Kendisi de bu kararımı onayladığı için çok teşekkür ederim. Takımımızı, taraftarımıza ve şehrimize yakın tutmaktan son derece mutluyum. İlk etap kampımızı Eskişehir'de, hazırlık maçları ağırlıklı olan ikinci etap kampımızı yurt dışında yapacağımızı kamuoyuna bildiririm."

Yorumlar