Ertuğrul Sağlam: Son dakika golüyle yenilmek üzdü

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son dakika gelen golle yenilmelerinin kendilerini üzdüğünü belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Son dakika golüyle yenilmek üzdü

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son dakika gelen golle yenilmelerinin kendilerini üzdüğünü belirtti. Sağlam, karşılaşmanın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun Beşiktaşlı futbolcu Franco'ya ikinci sarı kartı göstermeyerek, oyunun gidişatına etki ettiğini söyledi.

Beşiktaş'a 1 - 0 mağlup olana Eskişehirspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, düzenlenen basın toplantısında, şu ifadeleri kullandı: "Bu maça çıkarken önümüzde güzel bir fırsat vardı. Alacağımız 3 puan bizi 10.'luktan 4. sıraya çıkaracaktı. Bu beklentiyle maça geldik. 90 dakikalık bölümde iyi mücadele ettiğmizi söyleyebilirim. Bunun dışında futbol adına ofansif anlamda çok fazla bir şey yapamadık. Maçı özellikle ikinci yarıda rakibin de risk alacağını düşünerek istediğimiz pozizyonları da yakaladık. Maalesef ön tarafta doğru işler yapamadık. Sonuçta son dakika golüyle yenilmek üzdü bizi. Yapılacak bir iş var. O da bu haftayı iyi değerlendirip önümüzdeki hafta oynayacağımız Elazığspor karşılaşmasını iyi geçmek ki halen ligin 4.'sü ile aramızda 3 puan fark var. Dolayısıyla bundan sonraki dönemde, ilk 7 haftalık zorlu fikstürü geride bıraktığımızı düşünürsek bundan sonrayı iyi değerlendirmemiz gerekecek."

Karşılaşmanın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nu da eleştiren Ertuğrul Sağlam, ikinci yarının başında sarı kartı olan Franco'nun futbolcularına yaptığı pozisyonu hakemin değerlendirememesini, "İyimser bir dille şanssızlıktı." şeklinde yorumladı. Sağlam, şöyle devam etti: "O pozisyonda faul de vermedi. Faul verse sarı kart vermek zorundaydı. Oradaki hakem kararı maçın gidişatını çok ciddi anlamda etkiledi. Kaybettik ve üzüldük. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."

Eskişehirsporlu futbolcular Sezgin ve Kamil de son dakika yedikleri golle mağlup olmalarının kendilerini üzdüğünü dile getirdiler.

Sezgin, "Son dakika yediğimiz golle mağlup olduğumuz için üzgünüz. Ortaya koyduğumuz mücadeleyle buradan beraberlikle gidebileceğimizi düşünmüştük. Uzun süredir galip gelememe gibi bir serimiz var. Burada buna son vermek istemiştik. Elazığspor maçında bunu bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Kamil de son dakika golünün kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Artık bu maçı bırakıp Elazığspor maçına bakmamız lazım." dedi. CİHAN

Yorumlar