Ertuğrul Sağlam: Sezonu acılı kapattık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, bir taraftan acı yaşarken bir taraftan da sezonu kapattıklarını söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Sezonu acılı kapattık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, bir taraftan acı yaşarken bir taraftan da sezonu kapattıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehir Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Soma'da yaşanan maden faciasını hatırlatarak sezonu acılı bir şekilde kapattıklarını belirtti. Futbol hayatına son noktayı koyan Dede ve önümüzdeki sezon Eskişehirspor'da olmayacak olan Kamara'ya teşekkürlerini ileten genç çalıştırıcı şunları kaydetti:

"Önümüzdeki sezon aramızda olmayacak arkadaşlarımızdan biri Dede diğeri de Kamara. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle futbolcularımıza, personelimize, teknik kadrodaki arkadaşlarımıza, taraftarımıza, başkanımıza, yönetimimize, Eskişehir'de bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. önümüzdeki sezon inşallah Eskişehirspor için çok daha güzel ve daha büyük başarılarla dolu geçeceğine yürekten inanıyorum."

Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Dede ise yaptığı açıklamada, bu günün kendisi için çok özel bir gün olduğunu ama Soma'daki olayların bunu kapattığını ifade etti. Dede şöyle konuştu:

"Aslında bugün benim için çok önemli bir gün ama Soma'daki olaylar benim bu özel günümü kapattı. İnşallah aileleri bu acıyı en yakın zamanda bir nebze olsun unutur. Normal hayatlarına dönerler. Tüm dünya bu acıyı kesinlikle paylaşıyor. O yüzden çok üzgünüm. Allah'a çok şükürler olsun ki bu fırsatı bana verdiği için. Türk futbolunu tanıdığım için gerçekten de minnettarım. Nereye gittiysem bu güzel halk bana saygıyla karşılık verdi. Bu yüzden ben bu candan halkı tanıdığım için mutluyum."

MESUT BAKKAL: SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da konuşmasına Soma'da şehit olan maden işçilerini rahmetle anarak başladı ve yakınlarına başsağlığı diledi.

"Aslında çok söylenecek başka bir şey yok." diyen Bakkal, "Soma'da şehit olan herkese baş sağlığı diliyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Çok acı günler yaşıyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz. Lig'de kaldığımız için gururluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Dede'ye de bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar