Ertuğrul Sağlam: Amacına ulaşmak isteyen takım amacına ulaştı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bugün amacına ulaşmak isteyen takımın amacına ulaştığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Amacına ulaşmak isteyen takım amacına ulaştı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bugün amacına ulaşmak isteyen takımın amacına ulaştığını söyledi. Sağlam, "Şuanda bizim yapmamız gereken iş kupayı kazanmak. Hedefimiz kalan 3 karşılaşmayı kazanmak." dedi.

Maç sonunda yapılan basın açıklamasında, "Sene başında bir hedef koymuştuk önümüzdeki sene Türk futbolunu Avrupa kupalarında temsil edeceğiz diye." diyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"Bu hedef her ne kadar gerçekleşmiş olmasa da büyük bir ihtimalle gerçekleşecek. Lig'de de üst sıralardan uzaklaştığımız için futbolcuları lige konsantre edemedik. Bu gün daha fazla amacına ulaşmak isteyen daha fazla puan almak isteyen takım amacına ulaştı. Bu işte ne kadar istiyorsanız o kadarını alabiliyorsunuz. Ben Erciyesspor'u kutluyorum. Şuanda bizim yapmamız gereken iş kupayı kazanmak. Hedefimiz kalan 3 karşılaşmayı kazanmak olacak." diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Sezgin Coşkun ise yaptığı açıklamada, "İçeride kaybettiğimiz için üzgünüz. Erciyesspor buraya puan almaya geldi ve bu yapıda oynadılar. Önümüzdeki maçları kazanıp ligi üst sırada bitirmek istiyoruz." dedi.

HİKMET KARAMAN: LİG'DE KALMAK İÇİN GEREKLİ PUANLARI ALACAĞIZ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bugün futbol şansının yanlarında olduğunu belirtti. Lig'de kalmak için gerekli olan puanları toplayacaklarını ifade eden Karaman sözlerini şöyle tamamladı:

"Zor bir maç özellikle ilk devre rakibimize pozisyon vermedik. Futbol şansı yanımızdaydı bugün. Zorlandığımız bir maçta nihayetinde galip geldik. 90 dakikayı fazla irdelemek istemiyorum. Bu futbol, uzun ve yorucu bir maratondan sonra, fiziksel ve zihinsel olarak tepkiler göstermesine rağmen futbolcularımız iyi bir karakter ortaya koydu.

Sezonun ikinci yarısında ortaya koydukları performans ve aldıkları puanlar için onları kutluyorum. Futbolcularımızı kutluyorum. Ayrıca kalecimiz Gökhan'ı da kutluyorum böyle bir maç çıkardığı için. İki maç evimizde oynayacağız rakiplerin sonuçlarına bakmaksızın ligde gerekli puanları toplayıp son Galatasaray maçına rahat çıkmak istiyoruz."

Kayseri Erciyesspor futbolcusu Emre Öztürk ise yaptığı açıklamada, bugün haklı bir galibiyet aldıklarını ve 3 puanla Kayseri'ye gidecekleri için mutlu olduklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar