Ersun Yanal, şampiyonluk sürecini anlattı (2)

Fenerbahçe Futbol Takımı'nda teknik heyet ve futbolcuların katıldığı barbekü partisinde konuşan teknik direktör Ersun Yanal, devre arasında transfer yapmama konusunda sergiledikleri duruşun önemine değindi. Yanal, "Devre arasında transfer...

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal, şampiyonluk sürecini anlattı (2)

Fenerbahçe Futbol Takımı'nda teknik heyet ve futbolcuların katıldığı barbekü partisinde konuşan teknik direktör Ersun Yanal, devre arasında transfer yapmama konusunda sergiledikleri duruşun önemine değindi. Yanal, "Devre arasında transfer yapmama konusundaki duruşuyla hem kulüp bütçesindeki denkleştirmeye çok büyük katkısı olmuştur, hem de oyuncularına olan güvenin mesajını net bir şekilde vermiştir." dedi.

Can Bartu Tesisleri üst sahada gerçekleştirilen organizasyonda konuşan teknik direktör Ersun Yanal, "Sezon başında UEFA Kupası'nda devam edecek miyiz? UEFA'dan ceza gelecek mi gelmeyecek mi? soru işaretleriyle otururken, yabancı oyuncu sayısıyla da sıkıntılar yaşamıştık. Fenerbahçe, devre arası transfer yapmama konusundaki duruşuyla da hem kulüp bütçesindeki denkleştirmeye çok büyük katkısı olmuştur hem de oyuncularına olan güvenin mesajını net bir şekilde vermiştir. Transfer, hiç gündeme gelmedi, gündemimizde transferle ilgili konuşmalar geçmedi. O tavır ve davranış bütünlüğü hepimizde vardı. Biz bu takıma güvendik biz bu takıma hala çok güvevnyoruz." ifadelerini kullandı.

"YAŞLI ELEŞTİRİLERİNE KATILMIYORUM"

Ersun Yanal, takımın yaş ortalamasıyla ilgili yapılan eleştirilere katılmadığını söyledi. "Yaşlı eleştirisi var. Yaşlı ile deneyimliyi karıştırmamak gereikyor." diyen Yanal, şöyle devam etti:

"Bugünkü çalışma ortamları ve bugünkü tıp ve bilim oyuncuların daha uzun yaşlarda yüksek performans vermesini sağlıyor. Fenerbahçe'yi de işin içine kattığınızda böyle büyük bir ailenin içinde olmak onların meslek motivasyonunu da oldukça yukarı çıkarıyor. Ben yaşlı eleştirilerine kalmıyorum. Takım olmak çok daha önemliydi. Takım olma yolunda bu deneyimli oyuncularımızdan çok şey kazandık."

YANAL'DAN CANER MÜJDESİ

Teknik direktör Yanal, transfer, sözleşme gibi konuların gündemlerinde yer almadığını da belirterek, "Böyle şeylerin Fenerbahçe ve benim aramda sorun olmaz. Oyuncularımızın içinde Caner'in durumu da problem olmayacaktır. Fenerbahçe camiasından hiç kimse ayrılmak istemeyecektir, istemez de. Caner de makul ve gerçekçi yerde kalıp Fenerbahçe'ye çok kısa bir sürede imza atacaktır. Bu da problem değil, önümüzde bir hafta daha var." şeklinde konuştu.

"BAŞKANIMIZLA İLGİLİ İYİ UMUTLAR TAŞIYORUZ"

Başkan Aziz Yıldırım'ın durumuyla ilgili de konuşan Yanal, "Başkanımızın durumu hepimizin merak ettiği bir konu ve o bizi oldukça üzüyor. İyi umutlar taşıyoruz. Bütün bu sorunlara rağmen yaşadığımız ortam, bizim ne kadar büyük bir camia olduğumuzu ortaya koyuyor." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar