Erkan Koyuncu'nun durumu ciddiyetini koruyor

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Murat Dağ, sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişinde yaşanan kazada ağır yaralanan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’nun durumunun ciddi olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Erkan Koyuncu'nun durumu ciddiyetini koruyor

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Murat Dağ, sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişinde yaşanan kazada ağır yaralanan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’nun durumunun ciddi olduğunu söyledi.

Murat Dağ, sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nin girişinde boynu kapıya sıkışarak acil bir şekilde hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’nun son durumu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Beyin Cerrahi Uzmanı Dağ, “Çok yaygın beyin hasarı mevcut şu anda. Yoğun bakımda takip ve tedavisi devam edecek. Tabii ki mucize kapısı her zaman açık. Ama durumu çok ciddi. Önümüzdeki saatler, bize her şeyi daha net gösterecek. Beyin içi hasar mevcut. Problem sadece kafa tası kırığı değil, yaygın beyin içi hasar var.” dedi.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da, ‘Görünmez diyebileceğimiz bir kaza’ olarak nitelendirdiği kazada yaralanan Erkan Koyuncu’nun son durumu hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: “Çok üzüldük İnşallah dualarımızla yaşar diye bekliyoruz. Kaza olur olmaz kulüp doktorlarımız müdahale etti. Ardından ambulans yetişti. Kazanın nasıl olduğuna dair soru üzerine spekülasyonları bilmiyorum. Ama kapı açılırken arkadaşımızın hızlı bir hamlesi olmuş. Teknik detaylarını mühendisler açıklarlar. O sırada sensörden dolayı mı bilmiyorum kapı kapanmış ve böyle bir sıkışma olmuş. Bana aktarılan bu.”

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da Erkan Koyuncu’nun çok ağır bir kafa travması geçirdiğini ifade etti. Başkan Kerimoğlu, “Hakikaten çok üzücü görünmez bir kaza. Yoğun bakımda doktor arkadaşlarımızdan bilgi aldım. Doktor arkadaşlarımız yakından ilgileniyor. Çok ağır bir kafa travması geçirmiş. Maalesef durumu çok ciddi ve ağır. Çok kritik. İlk saatler çok önemli. Yapılması gereken bütün müdahaleler yapılmış. Şu anda hepimiz bekleyeceğiz. Allah'tan ümit kesilmez; ama bu kadar ağır bir travma ümit ediyorum ki sevenleri ve sizlerin duasıyla hayatta tutunur. Ancak açık söylemek lazım çok ağır bir tablo. İnşallah birkaç saat sonra çok daha ümitli şeyler söyleyebiliriz. Ama yine bu kadar ağır bir kafa travmasından sonra hayatta kalmak bir mucize olur. İnşallah bu mucizeyi gerçekleştirir. Açıkçası biraz sizlerin duasına ve Allah'ın takdirine kalmış.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar