Ergin Ataman: Maçın kararını Galatasaray yönetimi verir

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, sarı kırmızılı yönetimin Fenerbahçe Ülker maçına çıkmama yönünde karar almasının kararını yönetimin vereceğini söyledi. Sarı kırmızılı takımın antrenmanı öncesinde basın...

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman: Maçın kararını Galatasaray yönetimi verir

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, sarı kırmızılı yönetimin Fenerbahçe Ülker maçına çıkmama yönünde karar almasının kararını yönetimin vereceğini söyledi.

Sarı kırmızılı takımın antrenmanı öncesinde basın mensuplarına konuşan Ergin Ataman, "Can güvenliği konusunda yaptığım açıklama yanlış anlaşılmasın. Emniyet teşkilatıyla ilgili hiç bir sorunumuz yok. Hatta arkadaşlar bize çok yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum." dedi.

Galatasaray Liv Hospital'in maça çıkıp çıkmama kararını kendisinin değil, Galatasaray Yönetim Kurulu ve Başkan Ünal Aysal'ın vereceğini de belirten Ergin Ataman, şöyle konuştu:

"Yönetim kurulumuzun federasyondan bir beklentisi var, onu da ede edemediği için kararının arkasında. Takım şu an geldi, ben de buradayım. Maça çıkıp çıkmama kararı yönetime ait. Biz bir bütünüz ve karar ne olursa olsun, biz bu kararın arkasındayız. Biz şimdi antrenmanımızı yapacağız, değişen bir şey yok. Yönetimimiz çıkıp oynayacağız derse çıkar oynarız. Her zaman heryerde çıkıp oynarız. Serinin ilk iki maçında oynadık 2-0 geriye düştük ve hiç birşeyden şikayet etmedik.

Sadece hakemlerden şikayet ettik. Gelinen noktada sıkıntılıyız. Yaşadıklarımızdan dolayı şuan sıkıntılıyız. Bir kulüp başkanı yüzlerce kişiyi salona dolduruyor ve sana küfrettiriyor. Bu kimin hoşuna gider. Kulübümüzün kararına uyarız. Federasyon geri adım attı oynayacağız derlerse oynarız.

Avrupa'nın en iyi derbilerinden biri oynanıyor. Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden biri var. Ona karşı seriyi 3-3'e getirdim. Hem oyuncularımla hem de kendimle gurur duyuyorum. Yönetimimiz çıkıp oynayacağız derse çıkar oynar ve şampiyon olmak için elimizden geleni yaparız. Şampiyon olamazsakta daha önce olduğu gibi tebrik ederiz. Efes Pilsen'i çalıştırırken burada Fenerbaheç Ülker'i yendik şampiyon olduk, ardından da yumruk yedik. İkinci sene rakibimiz şampiyon oldu ben hem Tanjevic'i hem de oyuncuları tebrik ettik, yine ederiz."

CİHAN

Yorumlar