Ergin Ataman: İkinci maçta durumu eşitlemek istiyoruz

Beko Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final birinci maçında aldıkları mağlubiyet sonrası seride 1-0 geriye düşen Galatasaray Liv Hospital’da baş antrenör Ergin Ataman, Beşiktaş’ın çok önemli bir galibiyet aldığını söyledi. Ataman, Cuma...

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman: İkinci maçta durumu eşitlemek istiyoruz

Beko Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final birinci maçında aldıkları mağlubiyet sonrası seride 1-0 geriye düşen Galatasaray Liv Hospital’da baş antrenör Ergin Ataman, Beşiktaş’ın çok önemli bir galibiyet aldığını söyledi. Ataman, Cuma günü oynayacakları ikinci maçta galip gelerek durumu eşitlemek istediklerini ifade etti.

Ergin Ataman, ezeli rakipleri Beşiktaş İntegral Forex Takımı’na 72-70 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ataman şunları söyledi: “Beşiktaş’ı galibiyetinden dolayı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldılar ve artık saha avantajını kendilerine çevirdiler. Biz bir türlü maçı kopartamadık. Cuma günü zor bir maç olacak. Eminim bugün burada nasıl güzel bir atmosfer varsa orada da bizi güzel bir atmosfer bekliyor olacak. Beşiktaş nasıl bizi yendiyse, biz de gidip orada basketbolumuzu oynayıp durumu beraberliğe getirmeye çalışacağız.”

Öte yandan sarı-kırmızıların önemli oyuncusu Sinan Güler’de, mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını söyledi. Sinan, “Evimizde böyle bir maçı kaybetmek istemiyorduk. Özellikle Beşiktaş son periyotta çok iyi mücadele etti. İkinci maçta umarım durumu eşitliğe getireceğiz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar