Ergin Ataman: Cuma günü final öncesi final oynayacağız

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Cuma günü final maçı öncesi ayrı bir final maçı oynayacaklarını söyledi. Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında Banvit'i 76-71 yenerek seride durumu 2-1'e getiren Galatasaray...

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman: Cuma günü final öncesi final oynayacağız

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Cuma günü final maçı öncesi ayrı bir final maçı oynayacaklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında Banvit'i 76-71 yenerek seride durumu 2-1'e getiren Galatasaray Liv Hospital'de başantrenör Ergin Ataman, maç sonu açıklamalarda bulundu. Ataman, "Serinin en kritik maçını verdiğimiz üst düzey başarı ve taraftarın itici gücüyle birlikte kazanmasını bildik. İyi basketbol oynamadık. Buda istatistiklerde gözüküyor. Savunmamızı ise bir seviyede yaptık. İlk yarıda savunmada geniş alanlar bıraktık. İkinci yarı konuştuk hallettik bunu. Cuma günü de final öncesi final oynayacağız." dedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu Sinan Güler ise "Gerçekten çok zor bir maçtı. Ligde sadece iki maç kaybetmiş bir takıma karşıda kolay bir maç oynayacağımızı kimse bekleyemezdi. Önemli bir galibiyet aldık. Cuma günü bir maç daha oynayacağız. Umarım o maçı da alırız." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar