Erciyesspor kendi sahasında puan kaybının üzüntüsünü yaşıyor

Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Kayseri Erciyesspor, öne geçtiği karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Erciyesspor kendi sahasında puan kaybının üzüntüsünü yaşıyor

Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Kayseri Erciyesspor, öne geçtiği karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Beraberliğin üzüntüsünün yaşandığı Kayseri Erciyesspor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, bu tür sonuçlarla karşılaşabileceklerini ama deplasman maçlarında telafi etmeleri gerektiğini söyledi.

Hikmet Karaman, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Takım olarak büyük bir avantajı kaçırdık. Yani 3 puanı da alsak ligde rahatlama diye bir şey yoktu ama en azından küme düşme potasından uzaklaşıp daha farklı bir motivasyonla devam edecektik. Cenk Ahmet'in olmaması, Traore'nin sakatlanıp çıkması bizim için kötü oldu. Bazı oyuncular takım için çok önemlidir. Rakip 4 hafta yenilmiş biraz da oyun stratejisini değiştirmiş olarak buraya geldi." diye konuştu.

Her takımın bazen yaşayabileceği şanssız bir gol yediklerini ifade eden Karaman, "İyi bir maç olduğunu söyleyemem. Biz biraz daha tempoyu yükseltip daha agresif olabilirdik. 1-0 bulduk bu çok önemliydi. Bu bölümden sonra oyunu rahatlatacağımız bir yerde şanssız bir gol yedik. Futbol şansı kaleci Gökhan'ın yanında değildi. Böyle bir golden sonra takım demoralize oldu ve bu şanssız golün etkisinden çıkamadı. Bu beraberliğin telafisi deplasmanda kazanmaktan geçiyor. Deplasmanda kazanmak zor ama bunu başaracağımızı da düşünüyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Murat Yıldırım, iyi mücadele ettiklerini ancak kazanmayı başaramadıklarını dile getirerek, "Rakibimiz karşısında iyi oynadığımızı düşünüyorum iyi paslaşmalar oldu, golü de bulduk ama şanssız bir gol yedik. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Galip gelsek büyük avantaj yakalayacaktık ama başaramadık." diye konuştu.

Mehmet Akgün, taraftarları önünde galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, "Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Golü bulacağımıza inanıyorduk penaltıdan öne geçtik. Rakibimizin gol pozisyonu yok ama gol attı. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız." dedi.

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Murat Göksu, deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu açıklayarak, "Buraya gelirken kötü bir gidişatımız vardı, onu düzeltmeye gelmiştik. Son dönemde kötü bir oyunumuz vardı. Kayseri Erciyesspor'un da çok puana ihtiyacı vardı, baskılı oynayacaklarını biliyorduk. Defansif anlamda oynamaya çalıştık ve bunu başardık, 1 puanla dönüyoruz. Bundan sonra daha iyi bir Sivasspor olacak." dedi.

Sivasspor takım kalecisi Korcan Çelikay, iki takımın da kontrolünde bir karşılaşma olduğunu söyledi. Korcan, "Ortada geçen bir maçtı sonuç olarak 1-1- bitti. Bir puanla eve dönüyoruz. Son haftalarda mağlup oluyorduk bu maçı çıkış olarak görüyorduk. Berabere bitti. Umarım haftaya sahamızda kazanırız." dedi.

Golcü oyuncu Utaka ise Kayseri gibi zor bir deplasmandan alınan 1 puanın çok değerli olduğunu kaydetti.
CİHAN

Yorumlar